mandag 28. august 2017

Mint renhold as

Offentlig godkjent, lang erfaring og høy faglig kompetanse. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Oppkjøpet vil bli gjennomført så snart det er klarert av Konkurransetilsynet, opplyser 4SERVICE.


SERVICE har på drøye seks år tatt posisjonen som en ledende utfordrer innen Facility Service. Mint Renhold As - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Nå styrker vi grunnlaget for videre vekst.

Mint er ledende i sitt segment har en sterk lokal tilstedeværelse i . Thun sier til Renholdsnytt at hun har hatt en fantastisk reise sammen med flotte og dyktige kolleger som har bidratt til å bygge Mint til et ledende renholdsselskap. Ledelsen i konsernet har allerede startet arbeidet med å finne hennes etterfølger og hun vil fortsette som daglig leder inntil denne er på plass og . Her finner du informasjon om ledelse og styret i Mint renhold AS. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.


Vår forretningside er Renhold og Enkel bespisning til Næringslivet. Legg til i jobbønsker Registrer deg i CV-database. Logg inn for å få full tilgang.


Er du interessert i arbeidsgivere som denne?

Da bør du opprette din profil slik at . Søk etter nye Mint renhold -jobber. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 26.


Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Mintie Corporation Of Scandinavia AS. Vi har valgt å løse oppgaven som en investeringsanalyse som går over en femårig tidsperiode. Formålet med oppgaven er å estimere inntekter og kostnader for å så ta en lønnsomhetsvurdering av . Jeg vil nå helst ikke stikke meg så mye frem, sier 21-åringen beskjedent. Mintrenhold tilbyr totalleveranser innen Renhold , og kantinetjenester.


Vi er representert i Sør -og Nord-Trøndelag og i Oslo. Hovedkontoret ligger i Trondheim. Adresse: Tempevegen 35. Besøksadresse: Tempevegen 35.


Notering: Ikke notert . Resco er et renholdselskap med fokus på Østlandet. Selskapet har over 1ansatte og rengjør millioner kvadratmeter per uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.