tirsdag 22. august 2017

Lage garderobeskap

En morsom gave du kan lage selv, og som vil gi glede til både små og store. Jeg skal bygge et fast skap inn mot en vegg, der det sitter høye fotlister. Hei, jeg må lage ett rekkverk på toppen av.

Noen som har bygd skap selv og har noen tips til utførelse? Skal prøve å lage noe i SketchUp som viser tankene mine. Skap din perfekte garderobe, som holder orden på klær, sko og tilbehør. Lag et rom i soverommet ved hjelp av en lettvegg!


Du kan enten bestille en møbelsnekker, eller benytte et . Hvordan bygge et garderobeskap i ekte Meister stil. Prøv vår 3D bygger for garderobe og tilpass skapene etter dine mål og behov! Vi har i utganspunktet systemer; Brooklyn som er hengslede dører og Stars som . Gamle møbler kan trylles med og fremstå som nye. Her er smarte forslag til hva du kan gjøre med kommodeskuffer.


Etter det kan du bruke PAX-garderobeplanleggeren for å lage din egen Garderobe eller skreddersy forslagene våre. Få siste versjon av Adobe Flash Player.

I dette skapet får du plass til TV-en, stereoanlegget, musikk, filmer, bøker - og hunden. Familien flyttet på vegger og rev plassbygde skap for å få en bedre garderobeløsning. Mdf er perfekt til å lage spesialtilpassede løsninger. ENTRÉ AV MDF: Hyller og skap er nøyaktig tilpasset og bygget av fargelakkerte . PAX garderober kommer i flere høyder, bredder og utførelser. Velg mellom dører på hengsler eller skyvedører.


Dinside Har du klesskapet mest på gulvet i soverommet? Eller blir du angrepet av en udefinerbar haug med med klær, når du forsøker å åpne . Det er fullt mulig å få et standard garderobeskap på en meter for under . For å lage dette selv må du ha både skinner og hjulsett som passer. De kan lage spesiallagde garderober etter ønske, du kan dog få dørene . Så jeg bestemte oss for at vi skulle bygge skap under trappen!


Til slutt er det bare å lage hull til knotter eller håndtak. Her for en stund siden fant vi ut at garderobeskap på soverommet, DET må vi jo ha. Så tenkte vi at det går an å gjøre det billigere . Da Garderobeskap kan monteres stor eller lite, og det blir mer garderobe plass. Når man skal dele lokaler inn i soner for å lage separate og adskilte områder, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.