fredag 18. august 2017

Fuktmåler jula

Digital fuktmåler til tre og mur! Den drives med to AA-batterier (inkl.). Måleområde for tre: 6– (± ). Praktisk fuktmåler til ulike typer tresorter. Måleren har en analog skala som raskt viser hvor mye fuktighet det er i trevirket.


Beskyttelsesdeksel for målenålene.

Drives med ett AAA- batteri (følger med). Vennligst prøv det samme søket på nytt. Søket ditt ga ingen treff. Sammenlign pris på fuktmåler. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Vi skal måle og godkjenne fuktighetsnivået i veden vi selger,. Det er ikke for sent å male, men da bør du skaffe deg en av disse.

Med en​ god​ fuktmåler kan du sjekke fuktigheten i både vegger og vedkubber. En fuktmåler er et nyttig hjelpemiddel for å finne ut om det er unormalt høy fuktighet i vegger og tak eller andre steder. Det kan være greit å vite hvis du vurderer å kjøpe en hytte eller bolig, men er også praktisk når du skal pusse opp.


Logg inn eller opprett en konto for å skrive kommentarer. Hadde tenkt å kjøpe meg en fuktmåler , og de hadde flere i butikken. Kjøpte fuktmåler på Jula. Men når jeg har sett folk bruke sånne på TV, ser det ut som de bare legger dem på ryggen på gulvet.


Instrumentet er bygd på den kjente suksessen Protimeter MMS, som kanskje har vært den mest brukte fuktmåleren blant fagfolk i Norge. Er det noen her som skjønner hva jeg mener og vet hvordan de skal brukes? De viktigste funksjonene fra forgjengeren er selvsagt ivaretatt, i tillegg til en god del . Jordfuktmåler med LED-indikator. EXOTEK FUKTMÅLER MC-500.


Sæthre er utdannet Cand. UiO og har gjennomført en rekke kurs innen bygningsfysikk, fuktmåling og termografering. En luftavfukter suger inn fuktig luft, henter ut vannet . Han har også praktisk bakgrunn som tømrer.


Som katalogene fra de svenske konkurrentene Clas Ohlson og Jula , kan Biltema- katalogen skilte med et meget stort og variert vareutvalg, ofte med meget konkurransedyktige priser.

Fuktmåler er et smart verktøy i jakten på ny bolig: Her er fem dingser som gjør deg til proff på visning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.