mandag 28. august 2017

Flotte gulve

Salg av gulvbelegning som tregulv, laminatgulv, plankegulv, skipsplank og tepper. Vi springer alle fordyrende mellemled over. Køb dine trægulve og gulve her på webshoppen.

BufretLignendeFlotte Gulv AS - Tregulv som varer i generasjoner. Thomas Heftyes gate 02Oslo Tlf: 27. Alternativt kan Flotte Gulv Prosjektmontering AS utføre jobben for deg. Vi består av høyt kvalifiserte montører med lang erfaring innen montering, sliping og .

Si din mening i dag og hjelp til med å bygge tillit online. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. Se vores store udvalg af laminatgulve, trægulve, plankegulve, paketgulve, vinylgulve, mm.

K D GULVE A/S udfører gulvafslibning og gulvafhøvling, så gulvet bliver så smukt som nyt. Vi er uddannede, professionelle og har mange års . På Neptunvej i Ikast ligger virksomheden FlotteGulve, der, som navnet tydeligt indikerer, specialiserer sig i at levere alverdens typer af gulve, der ikke alene . Profil: FlotteGulve Om virksomheden: Hos FlotteGulve har vi et stort udvalg i gulvbelægning, som vi både sælger til private og til erhverv. Et flot hjem er tit og ofte dekoreret med et flot gulv.


Især trægulve kan være med til at løfte hele hjemmets atmosfære og gøre indretningen mere . Flottegulve har et stort udvalg af: Trægulve, laminatgulve, klinker, tæpper, vinylgulve og vedligeholdelsesfrie terrassebrædder. Tommy Oversø, Thomas Ulriksen og Carsten Thomasen fra henholdvis Flotte Gulve, Knud Knudsen og EK tømrer glæder sig til søndag den 4. Brug vores digitale showroom, få tips og tjek de nyeste trends, der understreger din boligs æstetik!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.