tirsdag 1. august 2017

Europaller trondheim

Paller - paller, emballasje, transport, industri, lagring, møbler, transporttjenester, vedlikehol container, containerutleie - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Tl Europall Tore Esp er transportør, og holder til i Selbu i Sør-Trøndelag. Standveiskaia A, Trondheim (Sør-Trøndelag).

Vi driver med kjøp og salg av Europall i Trøndelag og omegn. Waba Gruppen med datterselskapene Waba Europaller og Waba Nordic abeider landsdekkende og har palle lagre og palle depoter på en rekke steder i Norge. Utenfor tema › Hus og hjemBufretLignende16.


Medlem siden: Jul 2005; Sted: Trondheim; Meldinger: 391.

På Kiwi her er det kun pant på Europaller, mens de andre pallene er de glade . Dyre Halses Gate B, 70Trondheim (Sør-Trøndelag). Brøsetvegen 17 70Trondheim (Sør-Trøndelag). Trenger du å kjøpe eller selge europaller?


Standveiskaia A, 75Trondheim (Nord-Trøndelag).

Jævla nabo har slengt fra seg 10-stk utafor på tomta vår her, og jeg tenkte først å ringe på og be dem . TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører. Trondheim Brann og Redningstjeneste og Trondheim Havn stod bak. Huset er bygget etter økologiske prinsipper av bla. MAKS MÅL ER VANLIG EUROPALL INNTIL 600kg og 180cm HØY!


Vårt sonekart tar utgangspunkt i TRONDHEIM, men du kan lett beregne priser fra og til . I kulda har Tempe VVS i Trondheim funnet nye bruksområder for paller som til vanlig bare ville blitt kastet. Et hus laget av paller, fylt med oppmalt avispapir, gjør det mulig å bo rimelig og miljøvennlig i Trondheim. For en uke siden var leverandører og brukere av sjøtransport samlet til frokostseminar i Trondheim. Nytt er at vi har utvidet vårt arbeidsfelt og kjøper Europaller.


Vår avtale med Bring omfatter ikke paller. Hei, Vet ikke om jeg sender på rett ste men vi prøver:) Noen som vet hva vi får i pris om vi selger Europaller?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.