fredag 18. august 2017

Dobbel skyvedør inne

Har du behov for å kunne låse din skyvedør finnes det hakelås som tilvalg. Både utenpåliggende og innebygde skyvedører kan fås som dobbeltdør med tilhørende kornisch og innbygningsmoduler. Skjutdörr Unique - Swedoor . GW03L_GW03L_white_scenery_680x383. Clean-line-dobbelt-400x270.


Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.

Swedoor tilbyr skyvedører av ypperste kvalitet. La deg bli inspirert og kombiner design med funksjonalitet. Besøk våre nettsider her og finn din skyvedør. Alltid gode priser på Dobbel innerdør fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Husk at det ikke bare er selve skyvedørene som er dyrere. Skyvedørskasser må også bygges inn i veggene, og det koster jo litt. Vi har dobbel skyvedør mellom kjøkken og spisestue (huset blir ferdigstilt i morgen!!) - og er veldig fornøyd med det. Sparer både plass og får åpnet godt opp mellom de to .

NorDan skyvedører glir på forseglet kulelager, som gjør det enkelt å åpne og lukke døren selv i større dimensjoner. Når håndtaket vris opp, flytter døren seg ut og vekk fra tetningslisten. For innvendig og utvendig bruk, Balkongdør og Skyvedør. Spar plass med skyvedører ! I dag som det bygges mindre boliger, er det viktig å spare plass. En hengslet dør opptar ca.


All denne plassen kan man få utnyttet ved å bruke skyvedører , hvor dørbladet skyves og ”forsvinner” inn i veggen. En skyvedør er en klassisk måte å åpne eller stenge av et rom, og en enkel og stilren måte å spare plass på. Med en skyvedør oppleves også døråpningen som større, ettersom døren forsvinner helt når den åpnes. Skyvedører sparer gulvplass og bidrar til et ryddig uttrykk.


De fleste av Doorias innerdører kan leveres i skyvedørsutførelse, både som enkeltdører og pardører. En innfelt skyvedør er helt skjult i åpen stilling. Enkel eller dobbel skyvedør ? Du kan velge tilpassede løsninger til forskjellige veggtykkelser fra millimeter og oppover. Innbygningsmodulene leveres komplett med alt tilbehør – utenom gipsplater. Populær dør til en fornuftig pris, og passer perfekt for små rom med liten gulvplass.


Bygg dine egne skyvedører og spar plass. Vi gir deg inspirasjon og veiledning til hvordan du kan bygge dine egne skyvedører. This Pin was discovered by Stine Slapø.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Vi skal ha montert inn en dobbel skyvedør i stua vår. Skinnen som skyvedøren henger i, monterer du enkelt på veggen.


Akkurat som for den innfelte skyvedøren , krever denne løsningen veggbredde som er lik dørens størrelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.