fredag 18. august 2017

Belegg trapp

Trapper som er gamle kan bli som nye med noen enkle grep. Benytt trappeneser for å beskytte avslutningen av belegget i trappen. En sliten trapp kan bli som ny, men det er flere alternativer - og store. Da betaler du 1kroner og øre for nytt belegg til hele trappa. Ottos tips: Godt forarbeid og vask hjelper på når du skal gulvlegge trapper i hjemmet ditt.


Klippet er hentet fra DVD'en Ottos laminatgulv. Trappen er unektelig en viktig del av rommet.

Det er mange ting som kan gjøres om den begynner å bli gammel og slitt! Pilar servicepartner - Trapp gulvfix - års erfaring. Vi kan levere: Tjenester: - Innkledning av gamle trinn med nytt treverk. Innkledning av gamle trinn med belegg med metall trappenese.


Ett kjempe tøft vinylbelegg i sjakkruter i sort/hvitt. Dette vinylgulvet tåler varme undergulv, sollys, kan ligge i trapper og bruke kontorstol på. Nå skal jeg ta av det gamle belegget i trappa for å pusse trinnene og male.


Det er gulvbelegg på trinnene nå, men jeg skulle gjerne ha fjernet dette og malt treverket i stedet.

Trappa er en standard tretrapp som ligger det belegg i trinnene. Lurer på om noen har lagt belegg i trapp for å så få fatt i noen fine trappeneser som kan brukes? Har sett at diverse laminatleverandører . Jeg har en gammel type belegg i trappa (grønt å jæv) Evt hva må man gjøre før selve malingen å hvilke maling . Som sagt så tok jeg jobben med å fikse min egen trapp og det var verdt det til slutt. Du kan også vurdere å legge nytt belegg i trappen, f. Belegg I Trapp - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Noen som har lagt linoleum i trapp noengang? Hos mamma og pappa har samme belegg ligget i trappa siden femtitallet, og aldri i verden . Vi har en trapp som går over tre etager der gulvbelegget må skiftes. Trinnene i trappen har noe forskjellig design på belegg . Trappa vår var knall rød med blått gulvbelegg på trinnene og sorte plastlister, jeg har dessverre ingen før-bilder.


Den har belegg i trinnene (limt på) og så er det spikret eikelist på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.