tirsdag 22. august 2017

Antonsen rørlegger

Vi er et rørleggerfirma med med over års erfaring. Alle våre ansatte har fagbrev noe som gir trygghet og kvalitet. Vi hjelper både bedrifter og private kunder.


Våre samarbeidspartnere er seriøse aktører som vi har arbeidet med i mange år. Her får du alt du trenger. Våre lokaler i Strandgaten 2inneholder butikk, kontor, .

Bufret Lignende På utkikk etter rørlegger i Bergen? Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Rørentreprenørene Norge er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak av ulik størrelse og markedsorientering. Highlights info row image. Juridisk selskapsnavn, Ø. Selskapsform, Privat aksjeselskap.


Utvalget vårt av baderomsmøbler, baderomsutstyr og interiør er stort. Få fagkyndig hjelp på veien til et nytt drømmebad.

Vi har et rikholdig lager med rør og deler. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Sektor: Private aksjeselskaper mv. Type: Enbedriftsforetak. Rørlegger - Total entreprise av bad med alle . Lars Christian Espelid.


Nå ekspander han egen bedrift og har bosatt seg på drømmegården. Ditt søkeresultat på skikkelige rørleggere. Landsforening: Byggenæringens Landsforening. Besøksadresse: Strandgaten 200. VI ER RØRLEGGERFIRMA MED OVER ÅRS ERFARING.


Atle Antonsen som snekkeren, rørleggeren og maleren Micha. Foto: Entertainment. Hver gang jeg skrev om manuset, trodde jeg det var perfekt.


Når tilbakemeldingene kom var det egentlig skikkelig dårlig. Der satt den tenkte jeg hver gang, men det gjorde det ikke, sier Antonsen. Gildeskål EL og VVS AS.


Vi påtar vi oss det meste innen rørleggerfaget, og spesialiserer oss på disse rørleggertjenestene: Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg.

Glenn Fredrick Paulsberg. I høst ansatte han derfor Line K. Antonsen som kontormedarbeider, og fra i sommer er Raymond Kristiansen med som ny håndverker. Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem.


Se mer informasjon under fanen Lærefag. Vis kontaktinformasjon likevel. Denne bedriften er godkjent lærebedrift innenfor fagene . Ta kontakt med oss i dag! Vi utfører små og store oppdrag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.