onsdag 5. juli 2017

Vinyl baderom

Nå kan du få designbadet du alltid har ønsket deg, uten å legge en eneste flis. Kolleksjonen Aquarelle fra Tarkett består av flotte design – alt fra betong, skifer og marmor til parkett og flis. Vi ser at mange vil ha et eksklusivt bad som samtidig er funksjonelt og tilpasset en hektisk hverdag.


Leveringstid 1-dager . Store fliser og mosaikk er populært om dagen og det er ikke uten grunn - baderomsfliser tåler mye, holder seg pene år etter år og fordeler varmen godt i gulvet.

Et flisbelagt rom har også lave vedlikeholdskostnader og tåler mye ved vanlig bruk. Et bad som er vedlikeholdt på riktig måte kan vare i minst år, og gjerne lenger. Men det er blant annet viktig med godt renhold.


Særlig i dusjsonen kan soppen komme fort. Det er smart å vaske med spesialmidler tilpasset baderommet , sier Skottner Engh . Gerba Gerflor, Tarkett og Forbo. I tillegg kan samtlige gulvbelegg til bad legges på gulv med .

Står du mellom vinyl og fliser på baderommet ? Da er det greit å vite mer om forskjellene på dem. Keramiske fliser brennes i ovn og har en sterk slitestyrke sammenlignet med for eksempel parkett. Porcellanato er et eksempel på en særdeles slitesterk flis. Vinyl fås også i flisformat og som klikk- vinyl , men . Her tar du en forfriskende dusj, eller nyter et varmt bad som gjør godt for både kropp og sjel.


Badet betyr mye for daglig velvære. I badet vil vi forene lekker design med god funksjonalitet. Det skal være lettstelt, hygienisk, praktisk og gjerne prisgunstig. Skal du pusse opp badet, er det i hovedsak to ulike gulv du har å velge mellom.


Både fliser og vinyl gir tette våtromsgulv, men med noen viktige forskjeller du bør. I våtrom stilles spesielle krav til konstruksjonens vanntetthet. Vinylbelegg er spesielt godt egnet for bruk både på vegg og gulv i våtrom, siden materialet er vanntett i seg selv.


Det finnes både homogene og heterogene vinylbelegg som oppfyller kravene og kan brukes som vanntett belegg på gulv og vegger . Skal ha noen til å legge vinyl på badet. Har hatt forskjellige til å se på denne jobben, og fått to VIDT forskjellige pristilbud.

Og du må peise på med strøm for å varme opp støp og flis. Men såvidt jeg har fått med meg finnes det ingen løsning for folie på bad. Vi har et lite rom med varmefolie og laminat som skal gjøres om til bad. Da er planen å legge vinyl over laminaten.


Det vil jo bli trykkfast nok til at folien ikke skades . TETT: Vinyl gir helt tette gulv og er slitesterkt. Hvorfor ikke velge en sprek farge? Da kommer også ønsket om å skape en mer personlig stil. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! På gulv som ikke er i vater hele veien, som buer eller bulker, kan man ikke legge laminat mens det går helt fint med gulvbelegg. Også spesielle sklisikre vinylbelegg finnes for hjem og institusjoner. Våtromsvinyl er en spesiell type vinyl som er tykkere og tettere, og bare kommer som banevare på ulike bredder. Det er en glimrende løsning for deg som ønsker å få et rimelig bad som legges fort.


Vi tilbyr vinylbelegg som er tilpasset mange forskjellige behov som høy funksjonalitet, design, akustiske egenskaper, sklisikkerhet og til baderom. Prosjekt vinyl kan brukes der folk arbeider, lærer eller leker. Uansett om det er fokus på design, akustikk, sklihemmende egenskaper eller andre viktige faktorer i prosjektet har . Vinyl er vantett, og er derfor velegnet som gulvbelegg på bad og andre våtrom. For å få en helt tett løsning må belegget sveises i skjøtene og i hjørnene.


Drømmer du om noe litt mykere enn fliser på gulv og vegger, kan tapet være et fint alternativ på baderommet. Dette er best å overlate til fagfolk. Du må bare passe på å velge et tapet som.


Den viktigste delen av arbeidet er det . Med cirka 5kvadratmeter er det mye boltreplass i huset til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.