tirsdag 11. juli 2017

Trehvitt kjøkken

Leter du kjøkkeninspirasjon? Hos Drømmekjøkkenet finner du moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Finn kjøkkeninspirasjon hos Drømmekjøkkenet!


Alle våres hyttekjøkken produserer heltre furu som standar vi kan også lage kjøkken i andre treslag. Overflatebehandling enten med beis,olje,klarlakk, eller maling.

Vi har også stort utvalg i kjøkkentilbehør som benkeplater . Kjøkkenfornyelse - den enkleste veien til nytt kjøkken Ved en kjøkkenfornyelse kan man raskt og enkelt få et nytt og flott kjøkken til et lavt budsjett. Vi produserer alle våre heltre kjøkken , bad og garderober i vårt snekkerverksted på Arneberg. Det legges stor vekt på kvalitet og fleksibilitet i vårt arbeid. Hos oss skreddersyr vi hvert enkelt produkt slik at det passer husets stil og øvrige innredning.


Vi kan designe din innredning akkurat slik du ønsker det. Forandring fryder, men det er ikke sikkert du trenger å gå drastisk til verks, selv om du ønsker ny kjøkkeninnredning. Er selve kjøkkenet greit og velfungerende, kan mye gjøres med et par strøk maling.

Det er ikke vanskelig, men det er viktig å være nøyaktig. I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket.


Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! En bølge av hytteoverdragelser fra mor og far til familiens unge medlemmer finner sted i disse dager. Men se her hva farge- og . De ønsket å male det trehvite kjøkkenet , og fant fargen de ønsket, Bondeblå, på et kjøkken avbildet i Hytteliv. Linda har brukt den samme fargen på noen gamle småmøbler og tilbehør til kjøkkenet.


Hun har også hentet frem blåfargen i gardiner og tekstiler. Resultatet er et landlig og gjennomført kjøkken. Ikea- kjøkkenet fikk nostalgisk stil. Utfordringen var å finne nostalgiske uttrykk som passet på det moderne kjøkkenet.


LYS NOSTALGI: Man tilbringer mye tid på et kjøkken , og da er trivselen ekstra viktig. De lyse og rene fargene passer også godt til detaljer i trehvitt. Foto: Liv Sandvik Jakobsen.


På et kjøkken kan både tak, vegger gulv og kjøkkeninnredning males, og det er et arbeid som er overkommelig for de fleste.

Men, det gjelder å velge rett maling, og det er en del redskap du bør ha for hånden. Grunnleggende regler for maling gjelder også på kjøkkenet : underslaget må være rent, tørt og fast. Er du på jakt etter nytt kjøkken ? Hos IKEA finner du ditt drømmekjøkken enten du ønsker en moderne eller mer tradisjonell kjøkkeninnredning. Hytteinnredning, sommerlig kjøkken i trehvitt og grønt.


Specific subject terms Bonytt Hytter Innredninger Kjøkken. Add a comment or suggest edits . Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Male kjøkkeninnredning, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og malermestersøk. Leveres som trehvitt byggesett. En kjedelig beige vegg på kjøkkenet ble leilighetens midtpunkt med denne tapeten!


For å gjøre et rimelig og enkelt kjøkken om til noe særegent, har vi valgt å la parketten i stua fortsette inn på kjøkkenet , opp veggen og videre i taket. Kjøkkenet har alltid vært selve hjørnesteinen hjemme hos oss. Kanskje er det her vi har tilbragt flest timer sammen med barna, når de var små. Nå bruker vi mye tid her sammen med barnebarna, og det er minst like fint.


Odveig Heiertz (70) står foran et trehvitt , gammelt kjøkken i . Eller GULT, for det begynner å bli så gammelt. Trehvitt , trehvitt , trehvitt. De hvite knottene på skapene er fra Ikea, de på skuffene har Linda og Kjetil kjøpt på Biltema.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.