mandag 3. juli 2017

Terrassebord skruer

En terrasse med høyde på inntil meter over terreng, og avstand til . Melding om oppføring av veranda, balkong eller terrasse med areal på inntil m2. Skruer 21xmm terrassebord - stk pr m(c/c 40); Skruer 28x1mm . Anbefaling skrue/klips Furu 21x0cu-imp terrasse kl. Hvor mange løpemeter terrassebord trenger jeg, og hvor mange skruer?


Perfekt montering av terrassebord er mulig med Camo skrumal som gjør det enkelt å skjule skruene som fester terrassebordene. Med mindre du ønsker å gå rundt med hammeren hver vår og banke ned eventyrlystne spiker, anbefaler de fleste skruer til å feste .

Unngå sopping rundt skruhullet som du vil få dersom du ikke benytter riktige skruer til innfesting av terrassebord i kompositt. Syrefaste skruer anbefales hvis du skal lage en brygge eller terrasse ved sjøen, eller på fjellet. De holder seg alltid blanke, i motsetning til . Hvilke skruer du skal bruke avhenger av hva slags fasade du har. Terrasseskruer, beregnet for eller mm tykke terrassebor gir gode.


Mange av de profesjonelle aktørene har brukt skruer med torxhode i . Vi har nå fått in nyheten CAMO Hidden Deck Fasteing System. Synlige skruer ser fort rotete ut, skaper uro, fliser opp terrassebordene og samler vann. LETT: Å bygge terrasse er lettere enn mange tror.

Mens man i gamle dager brukte spiker på terrassebordene, er det helst skruer man bruker . Sommeren er sesong for montering av terrassebord. Essves skrue, Torpedo Max, kom imidlertid best ut av de skruene som ble testet. Det er imidlertid viktig at man ikke overtrekker skruen.


Vær derfor nøye med å velge en rustfri skrue med en dimensjon som tåler at virket . Ofte blir det diskusjon når man starter nye tråder, og ofte tips også for andre ifht. Festemidler, hvilke skruer/spiker skal jeg bruke? Løsolje på terrassebordene - hvordan fjerner jeg løsoljen? HDS – Hidden Decking System – er et nytt system for skjult montering av terrasseskruer.


Sluttresultatet blir meget pent, Ingen synlige skruer, fliser eller sprekker! Velg riktig terrasseskrue og få en pen og holdbar terrasse. Vi har også et bredt utvalg av rustfrie, syrefaste og elektroforsinkede skruer i mange dimensjoner. Vi anbefaler rustfrie skruer til terrassebord montering, ved .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.