tirsdag 11. juli 2017

Sparkle tapet

Nullstill veggen med sparkel, og bytt ut strien med slett vegg. Skal du sparkle mellom skjøter av for eksempel gipsplater, finnes det. Om du skal sparkle over tapet, bør du sjekke etter (og skjære vekk) .

Når man først begynner og skal fjerne reparere fjernet tapet forholde seg til fjerne bobler/ sparkle over fjernet tapet igjen for så og få nye bobler igjen og . Ved enten å bruke sparkel alene eller i kombinasjon med en duk, går vi enkelt. Tapeter, og flater som er malt med blank maling, grunnes med . Bruk heller sparkel på rull, og du får et nytt rom i løpet av en helg. Målet er gjøre veggen slett og fin igjen. Sparkle etter å ha revet tapet - panservolvo.


Driver å pusser opp ett soverom i leiligheten min fra 1967. Her har det vært en hinsides stygg tapet som har vært malt X-antall ganger! For best mulig sluttresultat er det smart å bruke spesielt brede sparkler. Skal du sparkle over tapet bør du skjære vekk eventuelle luftlommer før .

Hei, har en vegg med vinyltapet som er malt. Den er noen bobler under tapeten, siden veggen ikke var helt . Vi prøvd å sparkle selv, men det viste seg at det ble for mye jobb. Men: Vi kjøpte en type på OBS, det er som en ganske porøs og tykk tapet. Påfør sparkel på veggen, og dypp rullen ofte, slik at veggen dekkes godt.


Slett sparkelen med bredsparkel mens sparkelen enda er fuktig. Underlaget er mur me så vidt jeg kan se, kun ett lag tapet, som igjen er malt. Kan man sparkle rett på dette, eller må tapeten av først? Kombinasjonen av en plate med ferdig overflate og tapetsert rom, kan høres ugjørlig ut. Det finnes forskjellige graderinger av hvor grovkornet sparkelmassen er, og ulike typer sparkel tilpasset tapet, gips eller tre.


Produktet en kan bruke, som også gjerne kalles sparkel på rull. Er du en klunderplunder med null erfaring med oppsett av tapet,. En sånn duk/tapet kan man legge ny tapet oppå.


Litt gris med tapetlim, men du slipper alt støvet du får når du pusser ned sparkel. Sparkling av skjøt på spon og huntonittplater før tapetsering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.