tirsdag 4. juli 2017

Skyvedør under trapp

For å utnytte plassen maksimalt i gangen vår, skulle vi hatt en garderobeløsning som passer også delvis under trappa. Fantastisk garderobeløsning under trapp med uttrekksfunksjon montert i Jessheim. Registrer deg for GRATIS befaring idag, og vi hjelper deg å finne beste . Plass til mer under trappa.


Utnytt kvadratmetrene i trapperommet mer effektivt.

Stryntrappa lanserer nå kolleksjoner for kontor, garderobe og bod. Og her kan du se hvordan du enkelt monterer en skyvedør. Garderobe levert under trapp med hengsler dører, som utnytter plassen på en helt. Skyvedører og Garderober har lagt til nye bilder . Blir vel vanskelig med skyvedører siden det skrår. Interiør, møbler og trapp.


Jeg kunne tenkt meg et garderobeskap under trappa.

Det hadde også vært veldig fint med speil- skyvedører. Bygge skap under trapp som illustrert på vedlagte bilde og tegning. Ved siden av trappen skal det settes inn lettvegg med skyvedør , bredde . Dette gjøres enkelt ved å sette inn en skyvedør foran hvitevarene. Mange har en trapp fra gangen og opp i andre etasje, noen har trapp fra stue eller kjøkken.


Her er tipsene til hva du kan gjøre med dødplassen . Her er ideer til hvordan du kan utnytte plassen under trappen bedre. Har en trapp jeg vil utnytte plassen under ved å tette igjen bak trappetrinnene, lage hyller og skyvedør under trappa. Vi hjelper deg med alle dine garderobe-utfordringer, og skyvedører til skråtak. Om det er på loftet, under trappa eller i toppetasjen, vi hjelper deg å utnytte alle . Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk- in , lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Med takhengte Rival skyvedører i aluminium kan du lage et elegant rom i rommet.


Enten det er for å skjule TV-en under en trapp , eller for å få . Skråtak, plassen under trappen og andre kroker kan bli til garderober, diskret arbeidsplasser eller lekekroker. Andre foretrekker skyvedører , som er et smart valg for å kunne. Hvis du har bærende vegger og ikke kan bygge inn skyvedørene i veggen har du allikevel spennende muligheter.

En ramme med freste spor holder styr på skyvedørene. SE MER: Ekstra skapplass med skyvedører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.