onsdag 26. juli 2017

Seriekoblede brannvarslere

Det finnes i hovedsak i dag tre typer brannvarslere : ioniske, optiske og termiske ( varme). Se vårt utvalg av OPTISKE trådløse, seriekoblede røykvarslere. Kan seriekobles med kabel. Alarmerer én brannvarsler , så.


Brannvarslere kan redde liv - et must i ett hvert hjem. Det som er så fantastisk med seriekoblede røykvarslere, er at samtlige.

Da har vi altså kommet frem til at du bør satse på optiske, seriekoblede varslere. Røykvarsler 230VAC optisk seriekobling 10år - TEK10. Her finner du forskjellige røykvarslere som kables på forskjellige måter. Noen har seriekobling med kabel, og noen har 230V strømforsyning slik at de oppfyller . Bør jeg ha seriekoblede røykvarslere?


Hva er forskjellen på optisk og ionisk røykvarsler? Hvordan ser jeg forskjell på en optisk og en ionisk røykvarsler? Det siste tiåret har trådløst seriekoblede røykvarslere blitt både vanlige og rimelige.


Hos If mener vi optiske og serikoblede røykvarslere er det tryggeste du kan ha i hjemmet ditt.

Beskrivelse: Optiske røykvarslere for trådløs seriekobling. Varsler en så varsler alle! Koble alle System varslerne i hjemmet sammen trådløst, så blir du varslet.


Direktoratet for Samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) anbefaler seriekoblede røykvarslere på alle lukkede rom, det samme gjør Forsikringsbransjen, vi i Norsk. Ionisk eller optisk røykvarsler, enkeltstående eller seriekoblet. En løsning med seriekoblede trådløse røykvarslere er veldig enkel å montere . Test utføres ved å trykke inn testknappen i noen sekunder, røykvarsleren skal svare med å gå i alarm.


To optiske brannvarslere som kan kobles sammen trådløst i system med opptil stk. Hver enhet drives med ett V-batteri og tre . Skulle en brann oppstå vil alle brannvarslere og røykvarslere gå i alarm samtidig. Trådløs seriekoblet varmevarsler – Cavius.


V optisk trådløs seriekoblet røykvarsler TEK– Cavius.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.