mandag 10. juli 2017

Oppdal bruddskifer

Oppdal skifer til kundene våre som vi mener har utmerket kvalitet og så er det viktig at vi kan tilby denne til en god pris til . Bruddheller fra Minera Skifer, Altaskifer, Dovreskifer og Oppdal Sten er svært velegnet til utemiljø (og innemiljø) fordi den er vedlikeholdsfri, tåler forurensing og .

Stoneart leverer bruddheller og bruddskifer i Lys Oppdal fra Minera Skifer. Skiferen brukes ute og inne, på støpt underlag og i komprimert løsmasse. Skifer er ikke bare soli skifer er også dekorativt.


Oppdal Sten AS - Kåsvegen 73Oppdal - Tlf.

Otta sort og rust bruddskifer, Oppdal maxibrudd og tynnbrudd. Skifer er et flott naturmateriale som gir liv og fargenyanser til de flater det brukes på. I vår Stone Wall har vi brukt små biter av naturskifer med en spennende . Minera er Norges største skiferprodusent og produserer norsk skifer både fra Alta, Oppdal og Otta. Minera Skifer har, gjennom egne brudd og lange avtaler, unik .

Skifer og stein holder evig om jobben gjøres grundig. Oppdal skifer terrasse i Fallende lengder. Det aller meste av skifer som blir omsatt i Norge er norsk. Vår butikk forhandler skifer fra Oppdal, Otta og Lierne, og vi har alltid et godt utvalg.


Veldig mange har et forhold til skifer her, noe som henger sammen med at skifer er et. Bruddskifer har mange bruksområder både ute og inne. På terassen har jeg nylig fått lagt Oppdal Skifer (ca. kvm) som er utført av et firma som har brukt polsk arbeidskraft.


Imidlertid er jeg så skuffet over resultatet . Her legger vi mørk Oppdal bruddskifer på en jobb på Nøtterøy. Kontaktinformasjon for Minera Skifer AS Oppdal, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.