tirsdag 18. juli 2017

Legge heller

Slik gjør du det når du skal legge belegningsstein og heller. Vi anbefaler å sette kantstein før man legger dekket. Arbeidet er slett ikke vanskelig, men krever nøyaktighet.

Det finnes mange gode arbeidsbeskrivelser for hvordan man skal legge belegningsstein og heller. Heller og beleggingstein i betong er et rimelig gulvmaterialet og finnes i mange ulike farger og former. Brostein eller gatestein er et vakkert, men . Lurer du på om du skal bestille fagfolk, eller om du klarer å legge hellene.

Arealet er forholdsvis smalt, det er fuktig, litt nedslitt gress og ujevne, gamle heller. Slik legger du belgningsstein i hagen med grus eller skifer. Som en tommelfingerregel vil 8-cm tykke heller være passe.


Heller er belegningssteinens større variant, og kan legges så vel i vinterhagen. Se hvordan legge heller eller belegningsstein - lage trapp? Før du starter ditt prosjektet med å legge belegningsstein eller betongheller bør du gjøre et godt forarbeide for å oppnå et vellykket resultat.

Legging av skifer i sand: For at man skal kunne legge skifer i sand eller subus bør være minimum cm tykk. Det er både vakkert og praktisk med stein i hagen. Markstein og heller i betong er dessuten lette å legge. Man finner de ulike produktene i forskjellige farger og . Har du en gressplen av golfbane-kvalitet kan du legge dem ut rett på gresset, men for de fleste er det nødvendig med litt forarbeide.


Ordet 'hellen' er ikke et oppslagsord i Bokmålsordboka. Men kanskje du tenker på en annen form av et oppslagsor se nedenfor: . Rette/jevne ut subbusen så det blir i vater og legge heller på 40xcm med kantstein på siden og litt bortover, det er m kantstein som skal . I våres fikk jeg en haug med heller av kollega T og hennes mann. Jeg har i lengre tid hatt lyst til å legge heller fra inngangsdøra og ihvertfall . Kvadratiske og rektangulære heller med rene linjer og slette overflater, samt heller med. Heller er raske å legge, og er de først lagt kan du glemme at de er der.


Utenomhusarbeid: legge heller/stein og platting/tredekke. Følg med i vårt kurs i belegningsstein og heller over seks nummer, og som begynner. Teknikken kan du også bruke hvis du vil legge et område med naturstein.


Lurer på hva det eventuelt vil koste å legge belegningstein i en innkjørsel som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.