tirsdag 4. juli 2017

Jotun tapetfornyer

En forgrunnet, overmalbar og umønstret duk som gir et vakkert, slett resultat på vegger og tak i tørre rom. Tar over et hus hvor vegger er av gipsplater med stygg strietapet som spriker litt i skjøter og ellers ikke er helt flat og fin. Tapetfornyer – det er en slags duk – litt tykk tapetsak som du limer utenpå.

Jotun har kommet med en ny type sparkel har jeg hørt – sånn man. Kan brukes i tørre rom for å oppnå et ensartet og homogent sluttresultat; Gode armerende egenskaper; Murflater med små sprekker som vanskelig lar seg male . Renoveringsduk, sparkel på rull eller veggfornyer - kjært barn har mange navn. Konkret Renoveringsduk er en glassfiberfri non woven tapet som erstatter . Rull deg til slett vegg med JOTUN Rullesparkel. JOTUN Rullesparkel er en form for helsparkel, en lett og finkornet sparkelmasse som er lett og . Tapetfornyer - det er en slags duk - litt tykk tapetsak som du limer utenpå.


Jotun har kommet med en ny type sparkel har jeg hørt - sånn man . Jotun anbefaler to lag rullesparkel for å dekke glassfiberstrie. Etter to lag rullesparkel legges Jotun Slett Vegg forgrunnet på underlaget. SLETT VEGG: De siste årene har det vært en klar trend med slette, matte vegger.

Hvordan rullesparkle og sette opp Jotun slettvegg forgrunnet. Vi brukte noe Jotun kaller rullesparkel som de nylig har kommet med på markedet på barnerommene våre i vinter. Vårt malingssortiment er fra Gjøco, Jotun og Quick, samt spraylakk fra Motip. Vi har ett bredt sortiment innen laminat og parkett, gulvbelegg og teppegulv, samt . Og jeg har solgt en del maling de siste årene(jotun og beckers).


Tror nok helsparkling, fjerning av tapet eller panelplater blir den enkleste løsningen for deg. Jotuns tekniske eksperter hos kundeservice besvarer daglig spørsmål fra flere hundre kunder i utendørssesongen. Maler med Pure Color fra Jotun i fargen Chi!


Vi kjøpte et stort spann med rullesparkel på Bygger'n, tror det kostet 29- og en rull med forgrunnet Jotun slettvegg,kvm til 350kr (x 1m) + . Tror jeg skal ta meg en runde med Jotun faktisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.