fredag 7. juli 2017

Interiør kjøkken tips

Som interiørfotograf har jeg besøkt utrolig mange flotte og inspirerende hjem. I dag deler jeg mange gode tips og idéer for å fornye kjøkkenet , . Fem spørsmål om hvordan kjøkkenet bør utformes og planlegges. Eksperten: Trond Ramsøskar. Få det ryddig og koselig på kjøkkenet !

Nå er det farger som gjelder på kjøkkenet. Sjekk ut hva interiørekspertene mener er de viktigste kjøkkentrendene akkurat nå. Hvitt er ute, nå er det farger som . Her er seks tips til enkel og rimelig fornyelse av kjøkkenet. Se interiørdesignerens tips.


Skal du pusse opp kjøkkenet ditt, eller bygger du nytt ? Mange ønsker seg en åpen kjøkkenløsning , og særlig på . Slik skal interiøret på kjøkkenet se ut nå.

Noen ganger hender det at man blir frustrert over at man mangler de rette redskapene til å jobbe på kjøkkenet , eller at det blir for mye søl! Tilsett fargene ved å male veggene eller tilføy fargerikt interiør. Stjel interiørtips til kjøkkenet fra disse freshe restaurantene! Er tiden inne for en skikkelig make-over av kjøkkenet ? Kanskje er også du en av dem som vurderer å gjøre noe med kjøkkenet ditt.


Da finnes det mange gode tips å ta med seg på veien. Høstens nyheter handler også om at kjøkkenmodulene ligner mer og mer frittstående møbler. Tre er fremdeles hot, det rå metallet sniker seg inn, og så handler . Hvis du ønsker et varig interiør , må du tenke godt gjennom fargevalgene dine, men ikke.


Tips fra Dagny Thurmann-Moe og Hege Styrerud:. Når det gjelder kjøkken , viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i . Har du lyst til å pusse opp kjøkkenet , men frykter at det blir kostbart? Du kan gjøre mye selv og velge fine løsninger som ikke koster all verden. Sett sammen ditt drømmekjøkken kombinert med møbler og inventar du allerede har og som. Funksjonalitet, oppbevaring og interiør skal helst forenes i skjønn harmoni.


Interiørselgerens tips : Funksjonalitet først. Vi har fått ekspertenes beste tips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.