mandag 24. juli 2017

Innvendig rekkverk

Det finnes en rekke forskjellige stolper, søyler og rekkverk. Hos MAXBO vil du garantert finne noe som passer din stil. Her et bilde fra montering av et innvendig rekkverk.

Det er selvfølgelig mulig å ferdig produsere rekkverket på verksted før montering, men her hadde vi ikke vært . Snarvei til sterke skjøter: Du skal vite hva du gjør, når du bestemmer deg for å sikre et trappehull – men du kan trygt gi deg i . Lie Blikk produserer og monterer alle typer rekkverk; innvendig som utvendig. Fra det mest minimalistiske og moderne til tradisjonsrike smijernsrekkverk er .

Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse. Rekkverk skal ha høyde og utforming som sikrer mot fall og sammenstøt. Rekkverk skal utformes slik at klatring forhindres. Høyde på rekkverk i trapper og ramper skal være minimum m. Spiler og rekkverk - en viktig del av trappen.


Rekkverk – Innvendige Trykk på bildene for større visning.

Aanesland fabrikker lager det meste innen rekkverk både utvendig og innvendig. Vi har mange modeller som er firkantede og enkle i design, samt markedets . Rekkverk innvendig med punktfester,topp leilighet på torshov. U n i v e r s e l l u t f o r m i n g p u b l i k u m s b y g g. For rekkverk i trapper og ramper skal følgende minst være oppfylt:.


Vi har brei erfaring med produksjon og montering av rekkverk. Det være seg utvendig og innvendig rekkverk, rekkverk i trapper og horisontale rekkverk. Innvendig glassrekkverk i Bergen/Hordaland kr. Glassrekkverk bygget med rammer av akasia hardved eller furu . Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk. Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret.


Vi leverer rekkverk i rustfritt stål og glass, helglassrekkverk, barutstyr, samt. Panorama rekkverk i klassisk utførelse med innvendig glassing. Panorama rekkverk med utvendig glassing og glass ned til dekkeforkant, med vertikal og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.