tirsdag 4. juli 2017

Gulvmatter med logo

Vi leverer matter med din firmalogo eller valgfritt design. Logomatter kan kjøpes med eller uten serviceavtale. Vi leverer matter med trykk, akkurat slik ditt firma ønsker det skal være.

Hadde planer om å bestille disse mattene på Ebay med R-line logo til Golf men de sender ikke til Norge. Med over års erfaring er Stil Tekstilservice eksperter innen matter og tekstilservice. Logomatter, utleiematter, vask av arbeidstøy er noe Stil leverer.


Vi har et stort utvalg av entrématter i førsteklasses kvalitet til alle typer miljøer.

Initial er en raskt voksende matteleverandør. Med en gulvmatte sparer du vasking og holder inngangspartiet fritt for skitt og vann. Toppkvalitet Motivet trykkes med firefarget trykk og gjengis flott og skarpt. Enkelt å bestille: Send oss en logo/farge evt.


Trykk motivmatter eller gulvmatter med reklame til alle formål såvel inne som ute. Reklamemattene kan vaskes og brukes igen og igen. Individuell utforming til enhver bilmodell. SETT MED GULVMATTER FOR MGF MED MG-LOGO EAH103830LNF.


Produkter til meg; Produkter til bilen; Kampanje; Nyheter.

Hjem\; Produkter til bilen\; Innvendig utstyr\; Matter\; Gummi gulvmatter. Er det noen som har peiling hvor mann får kjøpe gulvmatter med bmw logo:P? Har leita gnaskje mange plassa uten noe lykke)Slike som du ser . Ford originale gummimatter er skreddersydd for å passe perfekt i ditt kjøretøy. Det effektive og elastiske gummimaterialet beskytter interiøret . MOT- Gulvmatter for/bak sorte med -Motorsport- logo - Passer til modeller: E28. MOT30B - Gulvmatter for/bak beige med -Motorsport- logo - Passer til modeller: E30.


Matter med logo gir et effektivt blikkfang ved bedriftens inngangsparti. Ved å benytte bedriftens logo eller annen ledende tekst/foto, styrkes bedriftens profilering . Gulvmatter med trykk kan gi liv til ellers kjedelige inngangspartier. Vi kan levere med både bilde, logo eller enkel tekst. Det meste av gardiner,matter og kapper er bestillingsvarer. Ta en telefon for å høre hva vi har inne på lager.


Fra 09- Total pris (inkl. moms og montering). Er det noen her som vet hvor jeg får tak i noen gulvmatter i stoff, gjerne med trykk på til en SGulvmatter i stoff med 200sx logo på får du kjøpt . Skålformete gulvmatter og bagasjeromsmatter til mange bilmodeller. Skålformet bilmatter: 1) Individuelt tilpasset hver . Nor Tekstil leier ut matter tilpasset kundens behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.