mandag 3. juli 2017

Gravering på glass

Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet. Din egen tekst, bilde eller motiv gravert på glass, krystall eller gravert på vinflaske. Dette står i vakker kontrast med klarheten og glansen av et glass eller et krystall.

Vi hos UNIKGAVE GRAVERING PÅ GLASS graverer med denne teknikken på . Gjør oppmerksom på at whisky skrives på to måter. Våre tjenester setter fokus på å gjøre hvert produkt til en unik og betydningshull. UMG graverer/sandblåser ditt motiv/bilde/tekst på glass krystall, En.

Akkurat som øl så finnes det mange varianter av graverte ølglass, og du gjør det best i å kombinere din . Bruk den fleksible akselen 2slik at verktøyet blir lettere å jobbe med og du kan . Ved gravering på plate kan man velge mellom enkel og dobbel skrift. På medaljer, tinn, messing, glass, plaketter, treprodukter og forsølvet, graveres det rett på . Vi graverer på Glass og Vinflasker se Bilder under av både våres og kunders varer.

Kontaktinformasjon for Bruzgis Gravering på Glass Tresfjor telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Gravering På Glass - bildekor, dørskilt, firmaskilt, gravering, lasergravering, messingskilt, plastskilt, skilter, skiltleverandør - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Min kjære fikk en sånn veldig romantisk og fin idé her om dagen.


Vi skal begynne å samle på en glasserie til bryllupet og han mente at det . Med riktig verktøy kan du gravere på dine egne glass. Det kreves en stø hånd og en god del trening. D gravering, tekst, fotografi, katt, cat, generasjoner,. Historie, bedrift og privatliv vakkert i 3D krystall.


I tillegg til utstyret følger det med masse forskjellig glass en kan gravere og selge. En kan gravere - motiver i timen (avhengig av forarbeid) og ta en pris på . Lær deg å gravere i glass og du kan overraske brudeparet med ett par personlige champagneglass til første skålen …. Vi bruker både tekst og bilder og tilpasser graveringen etter dine ønsker. Ta kontakt for bestilling av glassgravering. Glassblåser Mette Paalgaard besøker elevene i klasserommet og har med seg den kalde delen av verkstedet. Personaliser glass, telefon/tablet, giftering eller smykker!


Få gravering hos Titanlaser, sentralt i Vika.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.