fredag 7. juli 2017

Gjerde inspirasjon

Lag det av stolper og armeringsnett – enkelt og fleksibelt. Her lærer du hvordan du setter opp et nytt. Vi hjelper deg fra planlegging til gjennomføring. Her på nettsiden kan du kikke på alle våre produkter og priser og finne inspirasjon i vårt bildegalleri. Når du har funnet ut hvilke produkter du ønsker, vil vi gjerne hjelpe deg med å få alt riktig.


Ingen eiendommer, hus, hytter eller terrasser er like.

Derfor setter vi opp tilbud til alle . Gjerdeloven sier at du har rett til å sette opp gjerde mot naboen, så lenge det ikke er til direkte ulempe for den andre. Her er reglene du bør kjenne før du bygger gjerdet. Du kan i utgangspunktet velge gjerdet du liker best, men noen kommuner har krav til gjerder i reguleringsplanene.


Sjekk med plan- og bygningsetaten om . På disse sidene kan du finne inspirasjon , tips og veiledninger til hvordan du kan bygge og innrede hagen din med et gjerde , slik at det gir le og privatliv. Disse plantekassene på hjul pryder ikke kun hagen, men er med på å. Det kan være lurt å se på eldre fotografier for å finne inspirasjon og for å se hva som var vanlig i området der du bor, fra gammelt av.

Ta en runde i nabolaget, kanskje finner du et hus som ligner ditt med et gammelt gjerde. Det er viktig å tenke helhetlig. Når du skal sette opp et gjerde rundt tomta, er det viktig å ta hensyn til omgivelsene, men også husets stil. Gjerdet må passe til huset, en skigard passer for . Her finner du inspirasjon , kunnskap, guider, eksperthjelp og mye annet.


Bestill den rykende ferske utgaven, og få den levert rett i postkassa din eller last ned katalogen som PDF. Med vår nye katalog kan du la deg inspirere til nytt gjerde eller nye grinder - og få et innblikk i Poda Gjerders mange løsninger til alle formål. Disse er supre staur for klatreplanter eller for bruk til gjerder.


Bruk et spett til å lage hull før du kjører to staur parallelt i bakken. Nye staur legges så mellom disse og bindes fast med ståltråd. Du bestemmer avstand og høyde selv.


Heisan, Lure på om noen kan poste noen bilder eller en link av hvordan de har satt opp gjerde utpå en natursteinsmur. Du kan også lage en beslektet grind eller fortsette med en ny gjerdestubb for . Med franske kasteller i minne gikk Cristel Munster (37) i gang med eplehekk- prosjektet langs riksvei 1i Hobøl. Bygg ditt eget gjerde eller port med Trekos ferdigmalte, trykkimpregnerte materialer. Levegg og gjerde , Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage.


Reguleringsbestemmelser i kommunen og hensyn til naboen er nok det første du bør sette deg inn i. Det norske klimaet byr også på utfordringer som gjerdet ditt bør tåle.

Det peneste er selvfølgelig at gjerde og eventuell port passer til husets arkitektur og beliggenhet. Et gjerde i tre kan ved et bevisst valg av dimensjoner og utforming gi det uttrykket du ønsker enten det er et stramt, minimalistisk design, et herskapelig og staselig uttrykk eller en koselig og sjarmerende ramme. I Norge elsker vi sommeren og ønsker å kunne være lengst mulig ute.


Vi håper vår terrasseblogg gir deg inspirasjon til å bygge flotte uterom av og med tre. Sertifisert av Trygg Ehandel ᐈ Gjør et kupp på Gjerder og levegger her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.