tirsdag 4. juli 2017

Firmabilbeskatning

Nye regler for firmabil beskatning fra 1. Dersom du vil ha redusert skatt på firmabil fordi du kjører mer en 40. Bruker du bil som eies eller leases av arbeidsgiver, skal fordelen normalt regnes som lønnsinntekt og du skal betale skatt av fordelen. El-biler som Teslaer har en mye gunstigere firmabilbeskatning. Firmabilbeskatning - Forslag om endringer i regelverket. Kalkulatoren er utviklet av smartepenger.


Har du kommentarer eller spørsmål, send en epost til Rune Pedersen. Fra 20foreslår regjeringen endringer vedrørende beskatningen for privat bruk av lastebiler på under tonn og . Det forenklede regelverket gjelder varebiler kl. Som utgangspunkt for firmabilbeskatning har man de ordinære reglene. Hvordan skal man forholde seg til bruk av bil i yrket? Skal man som ansatt velge firmabil eller egen bil?


Reglene er mange og til dels uoversiktlige.

Komiteen viser til at forslaget til endret firmabilbeskatning er omtalt også i St. Håndverkere med arbeidsbil har i årevis risikert full firmabilbeskatning hvis de måtte stoppe i butikken på vei hjem. Nå snur Fremskrittspartiet opp-ned på Aps . Håndverkere risikerte med de gamle reglene full firmabilbeskatning hvis de måtte stoppe i butikken, på skolen eller i barnehagen på vei til eller . Vi er tre montører, i bransjen alarm - antenne - parabol, og vi er utstyrt med hver vår montørbil (med grønne skilt) full av . Regjeringen foreslår i årets statsbudsjett å endre reglene for firmabilbeskatningen. Ifølge Finansdepartementet vil endringene i firmabilbeskatningen gi en . Mange arbeidstakere og arbeidsgivere opplever at reglene for skatt på firmabil er vanskelige å etterleve. Jeg har nylig fått jobb som bilselger og blir lagt på en fast sum hver måned pga firmabilordning.


Det skal du betale firmabil beskatning af, og reglerne er groft sagt: Hvis du har fri bil til rådighe skal du betale skat af en procentdel af bilens værdi plus et . I dag risikerer denne yrkesgruppen en stor skattesmell hvis de kjører bare med barn i bilen, uten å innrapportere full firmabilbeskatning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.