onsdag 26. juli 2017

Fallunderlag lekeplass

Over av alle skader på lekeplasser skyldes fall. All erfaring, undersøkelser og statistikk viser dette. Avvik i soner og fallunderlag er også det som blir påpekt. Last ned vår guide over som gir deg en fin oversikt over fallunderlag.


Her finner du kanskje også tips som vil spare deg for penger og ekstra arbeide.

Sikkerhet og trygghet er meget viktig når du skal planlegge din lekeplass. Stort utvalg av fallunderlag til lekeplasser. Vi har høy fokus på sikkerhet og tilbyr mange forskjellige løsninger. Vi leverer over hele landet og har korte leveringstider - mange modeller er . Playtop fallunderlag er det riktig valget for deg som ønsker et trygg lekeplass. Fallunderlag til lekeplassen er Viktig på lekeplassen.


Gjør fallunderlaget til en del av leken og lag en fantasiverden for barna. Støtmatter leveres i fargene svart, grå, grønn eller rød.

Sureplay, et fallunderlag som blir tilpasset og støpt på stedet det skal ligge. Sureplay er godkjent som fallunderlag på lekeplasser og vi tilpasser tykkelsen på. PLASS-STØPT FALLUNDERLAG FOR LEKEPLASSER.


SurePlay er utviklet som et støtabsorberende og drenerende fallunderlag for . Gummidekke er det perfekte fallunderlaget til lekeplasser i skoler, barnehager og institusjoner. Både morsomt og sikkert. Kontakt oss om gummiunderlag her!


Vi anbefaler alltid å bruke gummidekke som fallunderlag på lekeplassen , samt at det gir mange muligheter. Du kan blant annet tegne læringsmiljøer ned i . Det er til for å dempe eventuelle fall og bidrar til å skape et trygt lekemiljø. Støtdempende fallunderlag – vurdering av helserisiko ved bruk av støtdempende underlag på lekeplasser i barnehager og skolegårder. Sjekk utstyrets overflate for utstikkende spiker, spisse deler og skarpe kanter.


Når det ikke stilles like strenge krav til en privat lekeplass som til en offentlig. Krav til fallunderlag , typer og lag tykkelser av de forskjellige underlagstypene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.