tirsdag 11. juli 2017

Fagbrev automatiker

En automatiker monterer og vedlikeholder automatiserte systemer. Det kan for eksempel være dører som åpnes og lukkes automatisk, alarmsystemer. To fagbrev - både som elektriker og automatiker.


Studerer automatiseringsfaget VGpå Strinda videregående i Trondheim. Jeg har alltid hatt en plan om å ta fagbrev som elektriker etter jeg har tatt fagbrevet som automatiker. Jeg har per dags dato fagbrev som elektriker, og teknisk fagskole automasjon.

Nå har jeg lyst til å ta fagbrevet som automatiker. I vinter tok jeg vgog vgtverrfaglig eksamen automasjon. Spennings grenser for tavlemontør og automatiker. Automatiker - arbeidsoppgaver innlegg 16. Etter- og videreutdanning.


Hvordan bli automatiker som voksenopplæring. Annen utdanning: Du kan ha rett til gratis videregående opplæring fra om med det året du fyller år dersom du: Ikke har fullført videregående opplæring Med videregående opplæring menes utdanning som fører frem til fagbrev saken er . Fagbrev som automatiker - Annen utdanning 8. Utdanning: Bli automatiker - elektrisiteten må reguleres og styres.

I industrien det om å sikre at sluttproduktet blir som forutsatt. Vårt kurs passer både for deg som ønsker å ta fagbrev som automatiker og deg som bare ønsker mer kunnskap om automatiserte systemer. Samlingsbasert undervisning gjør at kurset fint kan kombineres med jobb. Vi kan tilby: En interessant stilling i en . Bilfinger Industrial Services - Glomfjord. Oppdragets varighet er ca 14.


Siden oppdateres mange ganger hver dag med nye arbeidsgivere og nye jobbmuligheter. Vår målsetting er å samle alt av informasjon som finnes om jobb og karriere innen dette . GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, bygg-automasjon, energi. Gunnar Karlsen as, Oslo Gunnar Karlsen as, 15. Yrkesbetegnelse: automatiker.


Fagbetegnelse: automatikerfaget. Dokumentert delkompetanse. Videre skal forståelse for internkontroll, helse, miljø og sikkerhet, verdiskapning i samfunnet, serviceinnstilling og bedriftens organisering ivaretas. Fullført og bestått opplæring fører fram til fagbrev.


Vi gleder oss over stor etterspørsel fra våre kunder i et marked i . Startdato : Kontinuerlig oppstart. Påmeldingsfrist: kontinuerlig opptak. Kontaktperson: Odd Ståle Vikene.

Om det aktuelle kurset: Kort beskrivelse: Hvem passer utdanningen for? Målgruppen for automatikerkurset er elektrofagfolk med fagbrev som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.