torsdag 6. juli 2017

Diamantblad vinkelsliper

Bil, MC, Båt, Friti Hjem, Kontor-Teknik, Bygg, Bilpleie, Verktøy. Til tørr- og våtkapping av betong, stein og murstein. Det er en god stund siden jeg brukte vinkelsliper hver dag, og den gangen jeg brukte.

Er ikkje diamantblad kun beregnet på stein og betong? Svært tynn diamantblad som skjærer et ekstremt pent kutt i alle typer fliser med vinkelsliper. Aquaflex EM2som også sikrer en støvfri kapping av fliser, stein o. Leveres uten vinkelsliper og diamantblad.

Cebau kombiblad diamant 230mm for betong. Diamantblad/kappeskive for vinkelsliper 9. Trenger du diamantblad i andre størrelser, ta Kontakt! Vinkelsliper G13SB1300W m/Avvibrert Håndtak Hitachi. Vinkelsliper 1200W 125MM Med No-Volt Bryter.


Hitachi G12SS/CD 115mm 4-1/vinkelsliper med koffert diamant Blad. Hitachi G12SS/CD 115mm 4-1/Angle Grinder. DIAMANTBLAD ASFALT 350X20MM STD 66773020.

Det er en god stund siden jeg brukte vinkelsliper hver dag, og den gangen. Hulltakingsutstyr finnes både for vinkelsliper, drill og bormaskiner. VINKELSLIPERPK G13SBM/BLAD VINKELSLIPER M/DIAMANTBLAD. Ekstra kraftfull, stor vinkelsliper, Ø 2mm, til kapping og sliping. Dreibart håndtak med faste innstillinger for bedre kontroll.


Den har en skivediameter på 2mm og er utstyrt med en spindellås. Du kan til og med bruke 2mm vinkelsliper med diamantblad for å kappe for eksempel i . Diewe Selection UniUniversal diamant blad med gode skjære egenskaper. Jeg innser at min lille 1mm vinkelsliper fra Rema til 1kr ikke alltid er optimal for. Diamantblad Universal - ZyklonDiamantblad.


Artnr, Diameter, Senterhull, Type, Vekt, NOBB, EAN, Pris pr. Rubi diamantblad SHA 1x 22mm laser tørr. Har god erfaring med diamantblad på vinkelsliper, men da over kortere distanser :lol: Sirkelsag burde fungere bra det og, særlig hvis det er . Tilpasning av stein gjør du med en steinsaks. Du kan kappe helt ned til cirka centimeter.


Mindre tilpasninger gjøres ved å benytte vinkelsliper med diamantblad . Norton Clipper lanserer et nytt diamantblad som kan kappe flere ulike materialer. Det nye bladet er beregnet for tørrkapping med vinkelsliper, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.