mandag 3. juli 2017

Børsteløs vaskemaskin

Hva betyr børstløs motor hos vaskemaskiner? Denne delen har på sikt lett for å slites ne og produktet har derfor potensielt kortere levetid enn en vaskemaskin med børsteløs motor. Stadig mer elektroverktøy kommer med børsteløs motor.

Hvitevareskolen - Velg riktig vaskemaskin. Vaskekapasitet, energiforbruk, børsteløs motor, sentrifugehastighet eller selvdosering? Se etter hvilken type motor vaskemaskinen har - tradisjonell eller børsteløs. En tradisjonell motor har en kullbørste som slites ut og som ofte må .

Hos oss finner du en vaskemaskin med kapasiteten du trenger. Siemens iSensoric vaskemaskin WM14T4E9DN. Med en børsteløs motor slipper du derimot dette noe som gjør at den har lengre levetid og er mer stillegående. Hva er forskjellen mellom vanlig børstemotor og børsteløs?


A+++, 1400RPM, Børsteløs motor, 49dB, Front, A, B, Hvit, LED-display, Forsinket start, Forløpsindikator, Barnesikring, Høyde 84.

Heisann Jeg lurer på om noen har peiling på hvor skadelig det er for polert bil å bli kjørt gjennom børsteløs maskinvask? Gorenje 8kg vaskemaskin med børsteløs motor og maskinrens program + sokkel m/skuff KUN 6. VG Nett) De sterke kjemikaliene i vaskemaskinen er en trussel for lakken. BØRSTELØS: Morten Stangstuen ved Shell i Christianslund under en børstefri bilvask, . Vi har nå Børsteløs vaskemaskin fra Finn. Hei, jeg har akkurat lest at NAF går ut og anbefaler folk om å vaske bilen selv og ikke bruke bilvaskemaskiner.


Børsteløs er nok klart å foretrekke, men jeg har ikke funnet noen som vasker bilen. Jeg har ikke vasket bilen(e) mine i vaskemaskin på. Den eneste vaskemaskinen i rustfritt stål på det norske markedet idag! ASKO - høykvalitetsprodukter for de kresne.


Asko har produsert hvitevarer i Sverige i mer . Esso BODØELV VEISERVICE AS l , [. Denne delen har på sikt lett for å slites ne og produktet har derfor potensielt kortere levetid enn en vaskemaskin med børsteløs motor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.