fredag 7. juli 2017

Boen parkett stavanger

Markedsledende leverandør av vakkert og solid kvalitetsgulv. Finn ditt gulv og la deg inspirere. BOEN er en internasjonal aktør i parkettbransjen. BOEN produkter omsettes i dag i mer enn land i fire verdensdeler.


Konsernledelsen har tilhold i. Et hovedkontor og lager i Stavanger , og et showroom i Oslo.

Vi sender daglig ut tregulv fra våres lager i Oslo og Stavanger. Opptil rabatt på parkett. Vi er levende opptatt av å vise frem nye og flotte varianter innen parkett og tregulv. Hos oss kan du føle de trygg på at du får god . Butikken har et klart mål om å være blant trendsetterne i . Kjente merkevarer fra kvalitetsleverandører som Kährs, . Pergo Svalbard 1-stav parkett VM-gulv fyrlykt eik.


KampanjeDeco 3- stav parkett rustikk eik.

Pergo Lofoten moderne eik 1-stav parkett moderne eik. Strandsvingen Stavanger Vis kart. Parkett stav 49- pr minkl mva. Hvordan legge nytt gulv? Gulvlegging er noe de fleste av oss enkelt kan gjøre selv.


Se våre tips og råd om hvordan du får jobben gjort! Her finner du vårt store utvalg av parkettgulv , alltid med gode tilbud og kampanjepriser. Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger er selvfølgelig byer vi leverer mye parkett og laminat. Boen parkett ble ikke testet.


Med tanke på miljø, god helse og ytelse er parkett overlegen. MAXBO tilbyr et stort sortement av parkettgulv. Vi har alt fra klassiske eikegulv til nye og spennende gulv i ulike tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt.


Noen prosjekter skiller seg litt ut, og dette Et beina i vannet - prosjektet er et av dem. Første byggetrinn i dette prosjektet er nå ferdig og vi har levert parkett i 56 . Gulvet fremhever hjemmet ditt og tiktige valg av parkett kan utgjøre en stor forskjell. Lamellparkett i forskjellige utførelse, heltreparkett , høykantparkett og klossegolv.


Under ser du noen av våre tregulv vi. PARKETT OG GULV, Sandnes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.