onsdag 26. juli 2017

Bi inngangsdør

En elegant dør med mange bruksområder, som passer til alle husets ekstrainnganger, vaskerom, kjeller, garasje m. Leveres med helt glass eller brystning. Døren er som en godt isolert ytterdør som har balkongdørens egenskaper og muligheter. Alt etter hva som passer ditt hus. Alltid gode priser på Bi inngangsdør fra Bygghjemme.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.

Brystning leveres som sporet plate utvendig og slett plate innvendig eller slett plate på begge sider. Enkel kjeller- og bi - inngangsdør med og uten glass. Bi - inngangsdørene lages med ulike glass- og brystningskombinasjoner eller som tett dør.


Som en ekstra innbruddssikring kan vi levere som tilbehør med innvendig sylinder. Skal døren fungere som en bi - inngangsdør kan døren også leveres med utvendig sylinder. Vår bi - inngangsdør er ideell som kjellerdør, garasjedør, vaskeromsdør, eller andre steder man benytter som sekundær og mindre formell inngang. Fås med standard- og handicap- terskel . Balkongdør i forkledning.


Døren har låsekasse slik at den fungerer som en vanlig ytterdør med utvendig nøkkellås og innvendig låseknapp.

Dørbrems følger ikke med. Vinduene er blant husets viktigste miljø- og trivselsfaktorer. De fleste ønsker gode lys- og lydforhol skikkelig isolasjon, trygghet og estetikk i sin bolig.


Ved å velge riktige vindu til ditt hus kan du øke livskvaliteten og verdien av boligen din. Riktig valg av vindu kan også bety mye for framtidige kostnader til vedlikehold og . Diplomat Lene Ytterdør 10xH Litt svarte striper på dørblad. Innvendig slett dør med karm 9x21V. Tidligere innvendig branndør, har fått ny karm så døren oppfyller ikke kravene for branndør lengre.


H-balkongdøren kan leveres både som en og to-fløyet, og med en rekke valg av glass og brystningshøyder. Døren har trinnløs luftebrems som standar ved hjelp av dørhåndtaket kan man enkelt stoppe døren i ønsket luftestilling. Døren bestilles direkte i vår nettbutikk, klikk på Se i Nettbutikk På foris.


Pris i annonsen er FRA-pris. Kari har en moderne og enkel design med et sentrert klart glass. Passer godt på de aller fleste hus. Kan og brukes som bi - inngangsdør eller.


Gina er en tidløs dør i klassisk design, sporfrest speil på utsiden og klart glass med sprosser. Perfekt som enkel inngagsdør, bi - inngangsdør eller til bo hytte eller garasje . Lagerutsalg så lenge lageret rekker! Dørene har et enkelt og stilrent design, som gjør dørene like godt egnet som inngangsdør til et moderne funkis-hus, så vel som bi - inngangsdør til en garasje, eller som isolert boddør.

Disse dørene er bygget på samme konstruksjon som en ytterdør. Dette betyr at dørene har høyere stabilitet og sikkerhet enn en tradisjonell vindusdør. Dørene passer godt dersom du ønsker en ytterdør som slipper inn ekstra mye lys. GLASS-serien egner seg også godt som bi - inngangsdør ! Denne funksjonen betjener du med dørvrideren.


Formogbruk: Dørenepasser sammenmedvårt øvrige. Kvalitet: Dørene leveresmedutvendig sylinderlås og. Glass: Kan leveresmedogutenglass, ogmedulike.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.