fredag 21. juli 2017

Arkitekt ålesund

Leite og Howden Arkitekt- og Ingeniørkontor AS. Iroko Arkitekter er lokalisert i Ålesund sentrum og drives av sivilarkitektene Eva C. Schjønhaug, og prosjekterer medium og småskala .

ART arkitekter og ingeniører er en aktiv og kompetent bidragsyter til utvikling av bygningsmasse og næringsliv på Nordvestlandet. BufretLignendeSandbakk Pettersen Arkitekter AS er et arkitektkontor i Ålesund med lang fartstid. Firmaet prosjekterer alle typer bygg, samt reguleringsplaner, design og . Margarida Pais arbeider nå i Plot Arkitekter i Ålesund.

Skaler Arkitekter i Ålesund tegner dine drømmer. Kvalitet, kreativitet og unikt design på nybygg, tilbygg og bedrifter. NAL har cirka 40medlemmer som har godkjent utdannelse som arkitekt. På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av .

Gjenreisningen av Ålesund sentrum etter bybrannen i 19ga byen et sjeldent ensartet arkitektonisk uttrykk;. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Presentasjon av medlemsbedriften Rambøll Norge AS Arkitektur og Plan Ålesund hos Arkitektbedriftene i Norge. Presentasjon av medlemsbedriften ART arkitekter og ingeniører AS hos. Besøk: Daaeskogen Næringsbygg, Langelandsvegen 1 60Ålesund.


Silje Sollien hos virksomhet plan og bygning. Silje har bred erfaring og er opptatt av bedre rom for kultur . Sigurd Lunde (1874–1936) var en av de mest produktive arkitektene på Vestlandet. De beste bygningene i jugendstil i Ålesund og de beste villaene i Bergen . Langt ifra verst: Det utskjelte rådhuset i Ålesun slik det så ut fram til. Mogsta som var ansvarlig arkitekt for rådhuset som sto ferdig i 1980.


Jaja Architects vinnerforslag til utvikling av Ålesund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.