fredag 2. juni 2017

Ventilasjon

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning gir ren og frisk luft. BufretLignendeFor å bedre luftkvaliteten på baderommet, og slippe ut vanndamp og dugg, velger mange å montere en baderomsvifte. Viftene har ulike funksjoner, og valg av .

Hvilke oppgaver har et godt ventilasjonsanlegg? Et godt ventilasjonsanlegg har følgende oppgaver: Bidra til et godt . Vi forhandler og lagerfører blant annet varer fra Systemair/Villavent, Plastmo, Grøvik, Isola, Ruukki,Røros Metall, Flexit, Nilan og takvinduer fra Velux. Et godt ventilasjonsanlegg skal bidra til et godt inneklima med god komfort og lav helsemessig risiko.

Det skal begrense luftfuktigheten innendørs for . Agder Ventilasjon AS har godkjenning for prosjektering av ventilasjon- og. Agder Ventilasjon AS kan ta helhetlig ansvar for service og vedlikehold. Vi leverer ventilasjon og klimaanlegg i tradisjonelle HVAC-løsninger og avanserte industrispesifikke løsninger.


Spekteret av tekniske systemer vi kan levere . Blikkenslager, klima, ventilasjon og industriproduksjon - fra idé til funksjonelt produkt, vedlikehold og modifikasjoner. Ved naturlig ventilasjon skjer luftskiftet gjennom ventiler, som enten dreier seg om klaffeventiler satt et stykke opp på veggen eller med spalteventiler under eller . I takt med at energien står for en stadig større del av de totale eiendomskostnadene, øker kravene til energieffektive ventilasjons- og klimaanlegg. Alle rom i huset har behov for riktig type ventilasjon slik at inneklimaet blir sunt. Både rommene vi oppholder oss i, samt kjeller, bod og andre rom bør ha fullgod . Popularitet, Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris (synkende).


Vi monterer ny og topp moderne ventilasjon til nye og eksisterende boliger. Balansert ventilasjon er ikke lengre bare en luksus men en nødvendighet. Vi er totalleverandør av ventilasjonsløsninger og seentralstøvsugere til bolig og næringssektoren i Hordaland og Sogn Fjordane.


Desentral ventilasjon med varmegjenvinning. Et ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning overfører varmen fra avtrekksluften til den friske luften som tilføres inn i huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.