tirsdag 27. juni 2017

Sikkerhetsfilm

M Sikkerhetsfilm beskytter mot knust glass. Sikkerheten til mennesker og deres omgivelser er et viktig tema nå om dagen. Ved naturkatastrofer er det viktig at bygninger er sikret.

Vinduer er ofte det svakeste leddet og knust glass kan skade mennesker og inventar. Solfilmsgruppen Norge har markedets bredeste sortiment av splint – og sikkerhetsfilmer. Sikkerhetsfilm er anbefalt av mange sikkerhetsorganisasjoner som en . De sikrer også mot innbruddsforsøk og hærverk.

Gjør dine vindusglass sikrere og mer energibesparende. Sikkerhetsfilm – en effektiv sikring av . Vi leverer et bredt spekter av sikkerhetsfilmer til næringsbygg, skoler og private hjem. Sikkerhetsfilm beskytter mot glassplintring ved ulykker eller uhell.


Beskytt vinduene dine mot innbrudd og vandalisme Med vårt brede sortiment av splint- og sikkerhetsfilm kan du nå beskytte dine verdier mot alt fra inbrud ran . Ecliptic leverer også sikkerhetsfilm for bil. Filmen beskytter mot glasssplinter og forsinker/hindrer innbrudd. Filmene fås både transparente eller i ulike . Sikkerhetsfilmer er enkle å montere på eksisterende vinduer.

M sikkerhetsfilm vil forsterke glasset, og gjøre det mer motstandsdyktig ved innbruddsforsøk og . Vi har et stort utvalg innen splint- og sikkerhetsfilm, med og uten solskjerming. Samtlige sikkerhetsfilmer har godkjente EU tester. Bemax AS er eneimportør av PLYGUARD Splint- og Sikkerhetsfilmer i Skandinavia. Grunnet direkteimport fra produsent, kan Bemax AS tilby svært . Skaff billigere forsikring på en enkel måte. Beste varmebeskyttende egenskaper; Bruksområder: Personbeskyttelse ved knusing (ikke splintskader), Trykkbølger, . Ved å montere 3M sikkerhetsfilm vil man i betydelig grad øke og forbedre glassets sikkerhetsegenskaper.


Standard sikkerhetsfilm består av en tynn, enkel eller . Solar Gard Armorcoat varmeavvisende sikkerhetsfilm kommer i ulike toninger for å kunne stoppe solvarme i tillegg til UV-stråler. FilmTeam AS monterer sikkerhetsfilmer til alle formål. Du er tryggere og skadeomfanget ved en eventuell ulykke eller . Sikkerhetsfilm øker personsikkerheten og reduserer risikoen for skader fra glassplinter. Filmen beskytter mot falming via UV-stråling på inventaret i bilen. Sikkerhetsfilm er et produkt som egner seg ypperlig til innbruddsikring og splintskadebeskyttelse både på biler og i bygg.


Forebygging av Fallende Gjenstander, Bruk av vinkelsliper, Ankerhåndtering. Fall i forbindelse med stillasarbei Bruk av . Minimer personskader ved knust rute - monter sikkerhetsfilm hos S Solfilm AS! Sentralt i Bergen med hyggelige priser og overlegen service og kvalitet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.