torsdag 29. juni 2017

Kjøkken tapet glass

Klart, gjennomsiktig glass om du ønsker å få frem en malt vegg eller f. Lakkert glass i en farge du måtte ønske; Foliebelagt glass hvis du ønsker et . Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til.

Har du tapet eller malt bakgrunn, kan glassmesteren sett opp et blank glass for å . Velger man tapet over kjøkkenbenken er det en stor fordel å bruke en forseglende lakk, glass, eller begge deler for å bevare et pent utseende. En enkel og rimelig måte å modernisere kjøkkenet ditt på er å bytte ut dine gamle kjøkkenfliser med en frisk tapet dekket med en lekker glassflate. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer .

Glassplate over kjøkkenbenk får et hvilket som helst kjøkken til å se moderne ut. Skap din egen stil med tapet under glassplate. Vi har herdet glass (mm) over kjøkkenbenken, men delt opp i fire. Vi viser her et case hvor det er tapetsert og montert en glassplate med skruer over kjøkkenbenken. Hos oss får du et variert utvalg av designglass til kjøkken, og til annen bruk i boligen.


Vi kan levere herdet glassplater som kan monteres over kjøkkenbenk.

Se hvilke fordeler en glassplate over din kjøkkenbenk gir deg. Det har blitt populært med glass plate over kjøkkenbenk istedenfor fliser på vegg. Vi leverer mye glass over kjøkkenbenk, og anbefaler utelukkende mm herdet glass. Det har litt grønnskjær i fargen, som ofte kan ses godt ved hvit tapet/vegg. Vi vurderer også pleksi/glass i sprutsonen.


Vi har tapetsert den veggen på kjøkkenet der både komfyr og vask er. Tapet og glassplate: Lett å vedlikeholde. Glass over kjøkkenbenk har blitt mer og mer populært de siste årene. Mange velger også bruk av en mønstret tapet bak, eller bare gå for det . Disse motivene er trykket på vår UV-bestandige Deluxe Vinyl fototapet som godt kan stå over kjøkkenbenken din uten en kostbar glassplate foran! Og det er ingen grunn til ikke å bruke tapet på kjøkkenet.


For glass over kjøkkenbenken anbefaler vi våre kunder til å bruke herdet glass som. Er det noen som har noe erfaring med glassplate på kjøkkenet som har noen. Vi har ikke tapet eller farget glass, for vi ville ha et mest mulig . Med Rebel Walls vakre fototapet for kjøkken får du mer liv og ekstra god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.