torsdag 29. juni 2017

Hakelås skyvedør

Med denne hakelåsen vil din skyvedør kunne låses med vrider. Låskasse med hakereile for innvendige skyvedører. Jeg har fått montert låskasse i en skyvedør som skal til bad og derfor må kunne låses.


Men, i vanlige skyvedører har man jo en ring som detter . Er det noen her som har erfaring med skyvedør inn til badet? Kan ikke huske å ha sett en skyvedør med lås før.

Vi tilbyr alt av låskasse og låskasser. Skal du å bytte låskasse eller lås ? Se vårt store utvalg av låskasser til innerdører og ytterdører. Når du velger skyvedør kan du velge mellom en utenpåliggende skyvedør eller. Har du behov for å kunne låse din skyvedør finnes det hakelås som tilvalg.


En heve skyvedør fra Sparevinduer er en billig dør som passer veldig godt til din. Som ekstra tilbehør har du mulighet til å velge ventil og håndtak med lås for . Tofløyet skyvedørskarm Enkel pris x 2.

Skyvedørstopper for tofløyet. Når ikke en vanlig lås strekker til! Lang, plastovertrukket låsevaier. Motorola Connect Coin . Med tanke på å spare gulv- og møbleringsplass, er skyvedører en god. Dersom det monteres lås med vrider og signal, blir lommen inne i . Alusoft er en elegant og solid skyvedør i vedlikeholdsfri aluminium.


Alu-leveres med innvendig grep som snepper i lås ved lukket stilling som standard. I slagdører er dørbladet festet til dørkarmen med hengsler og i skyvedører beveger dørbladet seg i. Automatiske skyvedører for inngangspartier. Dørbladet kan utstyres med lås i for- og bakkant. Alle dører kan leveres som skyvedører , påmontert skål og ring.


Se priser for skyvedør og skyvedørskarm, side 62. Alle skyvedører kan leveres med hakelås ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.