tirsdag 2. mai 2017

Selvbærende stålplater

Selvbærende takplater utgjør hovedproduktet i en kostnadseffektiv takløsning, der man ønsker å oppnå lange spenn, uten sekundær stål. Tata Steel Trapesprofiler er klassikere innen profilerte stålplater til tak og fasader. I byggkonstruksjonene finner de ofte nye .

Metacon Industrimek AS har lang erfaring med montering av selvbærende takplater, som underlag for isolasjon og taktekkingsarbeider, primært for det . Galvaniserte brukte selvbærende stålplater. Vi har også selvbærende stålplater til tak og forskaling ved støping. Trapesprofil, Takplate, Veggprofil, Universalplate, Selvbærende takplater, Høyprofil,.

Himlingen kan leveres ferdig med profilerte stålplater. På grunn av bæreverkets stivhet i alle retninger kan konstruksjonen fungere som en avstivende skive og . Ruukkis selvbærende takplater produseres fra høykvalitets. Synlige bærekonstruksjoner er levert malt. Yttervegger er levert med isolerte fasadeelementer, type sandwichelementer i stål .

Flat del av yttertak utføres av 1mm selvbærende stålplater, isolert med totalt 4mm Rockwool og EPS. Flatt tak er tekket med Sarnafil takfolie. I dag benyttes hovedsakelig sandwichelementer i stål som isolerte vegger sammen med selvbærende korrigerte stålplater, isolasjon og taktekking på tak.


T-profilhimling og plassbygde gipshimlinger. Tak av selvbærende stålplater opplagt på fagverksbjelker, isolert og tekket, innvendige nedløp. Takkonstruksjon er q-dekke(selvbærende stålplater), og desse blir jo lagt før.


Jeg trodde det var betongtak som lagret en masse fuktighet og som . Denne tegning er utarbeidet for Tolga kommune. Tegningen er Tolga kommune's siendorn, og kan ikke endres uten konstruktørens . Stålplate for varmefordeling i gulvfl aten. Konstruert for montering mellom bjelkelaget under sponplatene eller annet selvbærende gulv.


Selvbærende stålplater som er isolert på oversiden med cm isolasjon (snitt tykkelse). Fallbygging i konstruksjonen mot innvendige taknedløp, og skrått tak . Viser oversikt over søket Selvbærende tak og bransjen branndører og. Selvbærende heissjakt i Selvbærende heissjakt i stålHeisen monteres normalt i en heissjakt i betong. Ved å bygge taket slik fikk vi raskt et tett tak, noe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.