fredag 26. mai 2017

Oppussing bord

Et slitent bord med flekker og riper kan bli som nytt igjen med enkle grep. Hvis gammel maling skal fjernes, er varmluftpistol et fint hjelpemiddel. Det er mer skånsomt for treverket enn lut og malingsfjerner.


Gammelt bord som kunne . Jeg lovet at steg for steg på nytt bord skulle komme dagen etter, men . Det finnes ingen grenser for hva et moderne spisebord må kunne tåle.

Dette var robuste bord som tålte det meste. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Her ser du hvordan du kan gå frem for å male bordet ditt steg for steg!


Har du et gammelt bord med sjel? Sliping For å slipe bordet bør man strengt tatt ha tilgang til en slipemaskin, dersom du ikke har masse tid å ta av. Et egenprodusert bord sitter man gjerne lenge ved. Vår gjør-det-selvere Julia tok utgangspunkt i noen.


Skraping, maling, utskifting av bord.

Vurderer å skifte ut alle bord og underislolere etter befaring. Den andre delen av tomannsboligen er det . Jeg har et spisebord i det jeg antar er overflatebehandla furu. Det har noen riper, hakk og misfarginger på bordplata. Jeg tenkte jeg skulle pusse det ned for . Tips til oppussing av loppemøbler.


Det er ikke nødvendig å male kjøkkenbordet når du kan vedlikeholde det - like bra som et nytt bord ! Flekker på bord og stoler er ikke nødvendigvis en skade i treverket - spesielt ikke når det kommer til koppmerker i bordoverflaten. Få gode tips til oppussing før salg! Hva bør du gjøre og tenke på for å få en best mulig pris for boligen din? Dette er et bord for deg som elsker å gjøre gamle ting om til nytt. Bordet er godt over 1år gammelt.


FINN Shopping har et stort utvalg av småbord. Småbordene passer utmerket i alle hjem og finnes i mange forskjellige størrelser, stiler og fasonger. Linn Martinsen saget like godt et bord i to, og laget sminkebord av den ene delen.


Oppussing og vedlikehold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.