tirsdag 23. mai 2017

Musefeller jula

Svært effektiv og hygienisk felle med langtidsvirkende middel. Døde mus er enkle å fjerne, og det innebygde middelet gjør at fellen er effektiv over lang tid. Denne musefellen består av et vibbebrett som settes på en l-bøtte (bøtte selges separat). Fellen er laget av miljøvennlig, gjenvinnbar plast, og er godkjent av Naturvårdsverket og Jordbruksverket.


Merk at det ikke er tillatt å bruke produktet som musefelle dersom du fyller bøtten med vann.

Feller i kraftig plast som er enkle å feste og tømme. Musen må stå med forføttene på platen foran åteskålen, som gjør at fellen aldri kan komme ut av stilling og treffe musen feil og dermed kun forårsake skade. Denne unike utformingen har gjort fellen til en av verdens dokumentert beste musefeller.


Klassiske musefeller med treplate og bøyle av metall. Denne artikkelen har vært publisert på Dinside også tidligere. Mus søker seg til lune steder med tilgang på mat, og da er menneskeboliger et naturlig valg. Spesielt boliger der det er mange åpninger og lett adkomst uten å måtte vise seg for de farlige menneskene, eller enda verre - kattene deres.


Det finnes visstnok ingen dyr i verden som gjør større skade enn musene.

Vi har testet hvilke musefeller som er best. Musefeller - desinfeksjon, bier, biller, boligkontroll, brun jordmaur, duefjerning, ecopci, edderkopper, eitermaur, fluebekjempelse - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Det er ikke bare i julen musene lever farlig. Kampen mot de små gnagerne har pågått i tusenvis av år.


Siden har denne fangstmetoden vært forbundet med stor fascinasjon, og folk i . Men så fikk jeg nyss om at Jula selger humane musefeller. Så jeg får min ene bror til å kjøpe med dette på en julegavehandletur. Jeg får fella i hus, fester noe på den greia som utløser fella, og venter. Men det som skjer, er at en dag er lokkematen borte, men ingen mus i fella, faktisk har ikke fella . De musene som allerede har kommet inn, kan man bli kvitt ved å sette opp musefeller. Problemet er ofte at det er vanskelig å vite hvor musene kommer inn, en sprekk på bare seks millimeter er stor nok.


Katten hjelper dessverre ikke til. Den er så forspist på mus at den bare leker med . Safe PROFF med Quick Snapp musefeller. Til profesjonell utvendig bekjempelse av mus uten bruk av gift.


Stasjonen har et bra låssystem og kommer ferdig merket.

Dermed er jeg nødt til å lage en felle selv, men jeg vet ikke helt hvordan man lager en enkel . Folk må ty til de gode, gamle musefellene. Salget av åtestasjoner har vært vanvittig stort i år. Tradisjonell musegift er det ikke tillatt å bruke lenger, så åtestasjonene har fått bein å gå på, sier butikksjef Odd Bjørn Moen hos Jernia på . Felleskjøpets produktsjef deler sine beste tips til effektiv og permanent fjerning av mus innendørs med bruk av feller. Hos Felleskjøpet får du musefeller og utstyr av høyeste kvalitet. Finner du ikke den manualen du leter etter?


Hvis ditt produkt er ødelagt og manualen ikke viser løsningen, kan Repair Café kanskje hjelpe deg. Frivillige eksperter står klare til å fikse ditt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.