torsdag 18. mai 2017

Malingstyper

Det finnes utallige varianter maling til alle formål. Sørg for at du veit forskjellen, så slipper du unødvendig mye ekstra arbeid. For mange malingsstrøk utvendig bygger opp et tett sjikt som stenger fuktigheten inne og gir .

Malingstyper der bindemiddelinnholdet er høyt i forhold til pigmentinnholdet og gir en sammenhengende, tett, hard og relativt blank film, blir . Dette er bestemt av bindemidlets kjemiske oppbygning.

Sprøyt forskjellige malingstyper med ett og samme verktøy. Med sprøytemalingssystemene PFS 3000-og PFS 50E lanserer Bosch et verktøy som gir . Malinger med løsemidler (white-spirit) som fortynningsmiddel er mer helsefarlige enn de vannløselige malingstypene, derfor forsvinner de også . Det svenske forsikringsselskapet Folksam har testet forskjellige malingstyper med ett mål for øye: Hvilken maling holder best over tid? Det er bindemiddelet i malingen som bestemmer navnet. Her er noen vanlige malingstyper: Lateksmaling Bindemiddelet i lateksmalinger er en .

Generelt anbefaler vi at du fortsetter med den malingstypen som er brukt på huset. Tradisjonelle malingstyper er rimelige, miljøvennlige og best på eldre hus. I Jotuns rike sortiment finner du malingstyper som oppfyller ethvert krav til bruksegenskaper og ønsket sluttresultat. Materialitet, pigmenter og malingstyper 87.


Som i et maleri er husets eller gatas fargeuttrykk ikke bare . Linoljemaling, komposisjonsmaling og tretjære er tradisjonelle malingstyper utprøvd i generasjoner. Akrylmaling - Amsterdam AVSLAG PÅ SAMTLIGE PRODUKTER. Bosch finsprøytingspistol til PFS 3000-2/PFS 50E med 10ml malingsbeholder.


Til overflatebehandling av stål brukes det en masse forsjellige malingstyper. Sinkholdige malinger benyttes gjerne som grunnstrøk og gir stålet en viss katodisk . Denne oversigt omfatter malingstyper, der er beregnet til korrosionsbeskyttelse, fremstillet på Hempels moderne fabrikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.