mandag 22. mai 2017

Legge shingel selv

Icopal Takshingel kan legges på tretak med minstefall 15°. Ny shingel kan du legge rett på gammel shingel med. KLART DU KAN: Shingel er et typisk gjør det selv-produkt.

Ny shingel kan du legge rett på gammel shingeltak. Legg ut Isola Mestertekk (Isola Selvbygger i kilrenner). Hvis jeg skal legge ny Shingel på gammel, må jeg da benytte samme mønster?


Kan jeg legge shingel på et fuktig underlag?

Andre del i serien om å legge tak, er en instruksjon om hvordan du kler taket med underlagspapp. Icopal Takshingel - velegnet til både nybygg og rehabilitering. Takshingel kan brukes på både hus- og hyttetak, og du kan legge taket selv. Nortett Selvbygger er et ett-lags selvklebende takbelegg for legging på nye tak, og omtekking av gammel takpapp ned til 3°. Selvbygger er et gjør det selv produkt, med fokus på enkel montering.


Tak-kalkulator: Slik beregner du mengden takshingel. Viss du skal legge shingel oppå eksisterende underlag må du iallefall få gjort. Så vær sikker på underlaget før du eventuelt gjør dette selv. I tillegg er det forholdsvis lett å legge.


Det krever først og fremst et fast og stabilt underlag, og du skal passe på ikke å legge takshingel hvis temperaturen er . Selv med jevnlig vedlikehold vil tekkingen før eller senere måtte gi tapt og erstattes med. Hvis du skal legge ny shingel på gammelt papp- eller shingeltak, skal . Alternativet var da enten å legge nok et lag shingel over det gamle, eller en. Gevinsten er det du som får, og gjør du jobben selv, vil du raskt . Huseier Jan Thorleif Fuglesang, valgte derfor takshingel fra Isola, da rekka med selveiere skulle legge nytt tak i 2001. Enkel beskrivelse for montering av NORTETT Shingel.


Jeg hadde selv et gammel shingeltak som begynte å lekke når det var +-grader i lufta. Ellers er takpapp mye enklere å legge enn shingel. Slik sjekker du og vedlikeholder takpapp og shingel. Shingel kan legges selv av privatpersoner på tak for å gjøre det billig, men legges det feil kan kostnadene veldig fort overstige det man . Hva det koster å legge nytt tak kommer an på. Det er ingenting i veien for at du kan legge taket selv.


Hvis du har shingel på taket i dag kan du selvsagt velge å legge shingel på nytt rett. Selv om en plate koster kroner mer pr msnakker vi tross alt ikke om en . Icopal Takshingel - enklere montering, lengre levetid Icopal Takshingel er ideell for hus og hyttetak. Den er lett å frakte og lett å legge - du kan gjøre jobben selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.