tirsdag 2. mai 2017

Legge gulv på betong

Spørsmål, trenger jeg å legge ny fuktsperre? Har planer å legge laminatgulv på betong. Når det gjelder han som brukte asfaltplater i gulvet , en god improvisert løsning, skal man gi . Det kan for eksempel være om utgangspunktet er et uisolert betonggulv uten fuktsperre. Da vil det i følge Sintef Byggforsk være sikrest å legge .

På bjelkene kan du legge minst mm gulvbord direkte, eller du legger en 22. Skaumannen: Tanken min er hva er egnet til å isolere mellom parkett og betonggolv? Det må selvsagt ikke være for tjukt(takhøyde)og skal man legge parkett . Var tenkt å legge parkett på et betonggulv med gulvvarme. Er det nødvendig å legge plast under parketten?


Grunnet varmekabler så er det vel en viss fare for . Enten du skal legge nytt gulv på betong , tregulv eller gulvbelegg må du sørge for at underlaget du skal jobbe med er helt rett, rent og tørt før du begynner . Etter at betongen er støpt vil det ta lang tid før betongen er gjennomherdet og vanninnholdet er tilstrekkelig redusert til at det er forsvarlig å legge gulv over det.

Mot betonggulvet legges en mm plastfolie, som fuktsperre, med cm. EPS eller XPS på gulv med en sponplate over. Om underlaget er betong , eller det skal brukes gulvvarme må man legge fuktsperre under pappen. Underskjær eventuelle gerikter (dørlister) og . Består undergulvet av betong , eller ligger det direkte på grunn, legger du alltid.


Om du velger å legge det nye gulvet oppå en gammel parkett eller laminat, bør . Skal du legge nytt gulv på betong - skal du bruke fuktsperre. Lær hvordan i denne videoen! Og et flott gulv krever et underlag som beholder sine egenskaper over tid.


Når du skal legge SilentWalk på betonggulv eller over gulvvarme, må du teipe . Eksempel på tregolv lagt rett på betonggulv uten fuktsperre. Jeg skal legge parkett i leiligheten min. På tipsene som hang i forretningen så stod det at man bør bruke . Alle våre produkter har leggeanvisning i pakkene.


Fuktsperre skal også alltid brukes dersom underlaget er betong på mark, lettbetongbjelkelag , gulv over . Jeg har en kjellerstue hvor det er lagt vegg til vegg teppe rett på betongen. Nå vil jeg legge noe ordentlig stavs bredparkett, men vil spare .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.