fredag 19. mai 2017

Industrirørlegger

Industrirørleggeren er en fagarbeider som monterer røropplegg, og utfører sveising og platearbeid. Industrirørlegger Alex Antwi-Adjei valgte yrket fordi det virket forståelig, og liker å montere og bygge rør. Arbeidsplasser for en industrirørlegger finnes innenfor en rekke virksomheter som kjemisk og mekanisk industri, oljevirksomhet, skipsbygging og treforedling.

Industrirørleggeren arbeider innenfor en rekke virksomheter som f. En industrirørlegger er ekspert på rørtekniske installasjoner i større bygg, båter og på plattformer. Fastsatt som forskrift av Utdanningsdirektoratet 14. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.

Industrirørleggeren er en fagarbeider med kompetanse på blant annet. En industrirørlegger er ekspert på rørtekniske installsjoner i større bygg, båter og på . Industrirørlegger for Bilfinger Industrial Services Norway AS Holmestrand Bilfinger Industrial Services Norway AS er en tverrfaglig leverandør av prosjekter, . Alt om Industrirørlegger og relaterte studier, skoler og utdanninger som leder til jobb som Industrirørlegger. Andre jobber: Har nylig fått lærlingplass som industrirørlegger, og skal begynne august. Jeg lurer litt på hva jeg da kan forvente å . Som industrirørlegger er du ekspert på rørtekniske installsjoner i større bygg, båter, på plattformer og andre offshore bygninger.


Navn: Jon Malvin Aga Alder: år Yrke: Industrirørlegger Arbeidsplass: Fitjar mekaniske. Industrirørlegger - industrirørlegger, vvs, varmepumpe, rør, varmeanlegg, varmepumper, våtrom, rørlegger, rørleggerbedrift, industrirør - Finn firmaer, adresser, .

Vi skaffer industrirørleggere som har erfaring med tilvirkning innenfor mekanisk industri, oljevirksomhet og skipsbygging. Bygg- anleggsteknikk Industrirørlegger. Opplæringskontorer som tilbyr dette faget.


Søkere med fagbrev innenfor industrirørleggerfaget, platearbeider,. Industrirørlegger er å foretrekke, men fagbrev innenfor nevnte fag vil også . Industrirørleggerfaget skal danne grunnlag for yrkesutøvelse innen produksjon, montering og vedlikehold av rørsystemer til industrien, både på land og offshore. Vi har lang erfaring med industrirørlegging innen følgende bransjer, kjemisk, næringsmiddel og mekanisk industri, oljevirksomhet, shipping og treforedling. Kvalifikasjoner: Fagbrev industrirørlegger evt.


For kunde søker vi INDUSTRIRØRLEGGERE MED SVEISESERFARING Arbeidsoppgaver Montering/produksjon av rør på prosjekt Kvalifikasjoner Fabrev som . Jobber fast ansatt hos et utleiefirma på sørlandet. Blir sendt norden og svalbard rundt, samt . Rørlegger Ingard Langsholdt: Arbeidsoppgaver: Service, vedlikehold og rehabilitering innen industri og privatmarked. Fra industrirørlegger og -mekaniker til designer. Etter to år på Grafisk design i Bergen fikk Torstein en spennende jobb som industridesigner!


For dette faget er sentrale arbeidsoppgaver montering qv utstyr, pneumatiske og hydrauliske rør og komponenter. Kurset skal gi kompetanse fra moduler på VG I, VG II og VG III som er aktuelle for industrirørlegger-, plate- og sveisefagene. Presentasjon av denne tjenesten er under utvikling, vennligst ta kontakt med daglig leder, Lasse Bergli, om spørsmål rettet . Klaff har meget dyktige industrirørleggere i systemet. Ta kontakt, så setter vi opp et team til Dere. Arbeidsplasser for en industrimontør og industrimekaniker finnes innenfor en rekke virksomheter som mekanisk industri og . For en av våre kunder, som er en solid og stabil bedrift i Bergen Vest, søker vi etter Industrirørlegger med lengre erfaring.


Dette er et langvarig vikariat, som også . Alle ledige Industri Rørlegger jobb i Norge. Tratec Teknikken har industrirørleggere med solid fagkompetanse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.