fredag 26. mai 2017

Hvor mye tjener en hjelpepleier

Hvor mye tjener en hjelpepleier

Nå jobber jeg bare da, men har jobbet som hjelpepleier i 6år. Hvor mye tjener en Hjelpepleier i stilling? Yrkestittelen helsefagarbeider erstatter de tidligere titlene hjelpepleier og omsorgsarbeider.


Hvor mye tjener en hjelpepleier

Hva er de vanligste utdanningene for helsefagarbeidere? Nyutdannede tjener vanligvis mindre enn gjennomsnittet. Jeg oppdaga idag at årslønna mi har steget med 23. Det gjøres gjennom en uravstemning - hvor medlemmer som er omfattet av en tariffavtale stemmer over . Elias (41) tjener mindre enn tenåringer på McDonalds.


Det er brudd i noen lokale forhandlinger i Oslo, og vi vil gjøre hva vi kan for å øke . Det er noen ganger jeg lurer på hvor du jobber hen, jeg husker innlegget hvor du. Lønnen kan variere avhengig av akkurat hvor man jobber, om man jobber i. Alle sykepleiere er sikret en minimums begynnerlønn på 38kroner (KS) eller 30(Spekter), uavhengig av hva ulempetillegg og . Ja, en hjelpepleier er faglært, og tjener dermed litt mer enn ufaglært. Hjelpepleier Cathrine Landsnes (22) doblet lønnen. I stedet hadde vi lyst til å finne ut hva folk flest tjener, og om de er fornøyd med den lønna de får. Men hva skal du gjøre om du mener at du har krav på mer i timeslønn enn.


Hjelpepleiere har ikke medikamentdelegering som en del av sin . Vi får mye bedre lønn, ordentlig betalt for å jobbe overti vi har mer tid til. Sykepleierforbundet har ikke tall på hvor mange svenske . Hvor mye lønn får du utbetalt, og hvor mange timer i uken tilsvarer ? Jeg er hjelpepleier, jeg jobber 5 eller noe rundt der, jeg har i gjennomsnitt to kvelder i uken. En artikkel som forklarer hva hver av de enkelte yrkesgruppene innen helse får i lønn.


Lege ansatt i offentlige helseforetak tjener gjennomsnittlig 78kroner i året. Hjelpepleier, Sykehus, sykehjem og andre helseinstistusjoner i stat og kommune. Fyll inn årslønnen og se hva du tjener pr. Eller fyll inn ett av de andre feltene og la . Her kan du se hva andre yrkesgrupper tjener, og sammenligne med din . Det å kunne gi, og få så mye tilbake, og samtidig tjene penger til.


Hvor mye tjener en hjelpepleier

Det er godt å vite hvor mye man har i mnd i et års tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.