tirsdag 23. mai 2017

Glass og metallgjenvinning

Sirkel jobber for å ta vare på disse verdiene på en måte som skaper nye. Dette leveres til containere for glass- og metall som kalles returpunkt. Slike returpunkt har vi plassert utenfor mange butikker og tettbygde strøk.


Emballasje av glass og metall leveres i beholder med grønt lokk. Beholderen tømmes hver 8. Oversikt over hvor disse er, finner du her.

Det understrekes at det er kun . Kast glass - og metallemballasjen i boksen i. Skyll emballasjen i kaldt vann og la den tørke. Etiketter kan sitte på. Skal ikke pakkes i bærepose. Kast emballasjen i beholder for glass og metall. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Det som ikke kan kildesorteres i grønn eller blå pose, papp og papir, eller returpunkt for glass og metall , tøy eller farlig avfall, kan ofte legges i restavfallet.

Containere for levering av glass- og metall er satt ut flere steder. Hva kan sorteres som glass og metallemballasje? En kaffeboks eller en ødelagt porselenskopp?


Både glass og metall kan gjenvinnes til nye produkter. Verken glass eller metall brenner, derfor må du kaste dem i et returpunkt og ikke i restavfallet. På returpunktene kan du levere glass og metall emballasje for mat og drikke, og klær til Fretex . Kildesortering - Feilsorterer glass og metall. Stadig mer porselen, keramikk, krystall og skrapjern returneres sammen med glass og metallemballasjen.


På miljøstasjonene kan du levere glass -, metall - og plastemballasje. Finn din nærmeste miljøstasjon på kartet nedenfor eller på sortere. Metall på gjenvinningsstasjonen.


Det er kun glass - og metallemballasje som skal kastes i disse containerne. Porselen, keramikk, ildfaste former, knuste vindusruter og lignende skal ikke blandes . Hvor: Legges på merket plass. Hvorfor: Rengjort glass og metall gjenvinne.


Alle husholdninger får nå utlevert nye beholdere for emballasje av glass- og metall. Utleveringen har startet i Vindafjord og Etne og alle .

Våre returpunkt er om oftest plassert i tilknytning til dagligvarebutikker e. Kun emballasje av glass og metall. Alt av glass og metall som har vært brukt som emballasje kan leveres på våre miljøstasjoner. Her finner du et kart over hvor du . Her kan du levere glass og metallemballasje.


FEIL: Avfallsselskapet Vesar ser stadig vekk at folk legger glass- og. Det er hovedsakelig glass- og metall vi jobber med nå og som vi ser at vi .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.