onsdag 17. mai 2017

Ferdigmalt panel vegg

Denne familien har fått en helt ny stue og kjøkken med SAGA Nordic Timber på gulv og Smartpanel Veksel på vegg. BufretLignendeVårt ferdigmalte veggpanel i MDF, har en eksklusiv overflate som minner om vanlig panel. Monteres på spikerslag eller rett på eksisterende vegg.

Arborpanel Ferdigmalt Betong er en MDF-plate for bruk i tørre rom. Platen er ferdigmalt i Egghvit med en sterk, glatt overflate som er lett å holde ren. Huntonit ferdigmalte panelplater og veggplater er laget av norsk skog.


Produsert helt uten kunstige tilsettingsstoffer - og avgir ingen skadelige avgasser.

Smartpanel Color Skygge Bomull er et ferdig malt veggpanel i MDF. Smartpanel Color serien har klassiske farger til alle stiler. Det blir nesten ikke enklere å få nye vegger enn med ferdigmalt panel.

Skygge skrå Hvitmalt er en stilren og tidløs panelprofil med lange tradisjoner. De rene, rette linjene i panelet gir veggene et rolig og enkelt preg. Innvendig panel har lange tradisjoner i Skandinavia, og brukes både som veggpanel og takpanel.


Det er stadig like aktuelt i det skandinaviske trendbildet. Jeg har et rom der jeg ønsker å sette opp slike ferdige høyder med malt panel. Mener å huske at disse er ca cm i bredde, men litt usikker . Frost og passer også inntil kostemalt Huntonit Panelbord. Huntonit det eneste ferdigmalte veggpanel som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Heltrepanel med hvitvoks passer fint i den lyse, nordiske stilen.


Slettpanel er helt slette plater malt i egghvit. Dette gir rommet et moderne og stilfullt preg, ingen profil og ingen struktur. Nå finnes endelig helt slette veggplater ferdigmalt i høstens. Panelet er ferdigmalt og kan monteres direkte på eksisterende vegg eller . Panelplate i mdf med profil som skrå skygge. Tenker på å gjøre så enkelt som mulig og slippe å male så masse.


Kjellerstue er det panel på veggene som skal . Panelet er ferdig malt og kan monteres direkte på eksisterende. Fargerike, glatte vegger uten at du trenger å male dem – fra Smartpanel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.