onsdag 24. mai 2017

Ei 30 yttervegg

Legg artikkel i leselisten Artikkelen legges i leselisten med følgende e-post: Avbryt OK. Materialspesifikasjoner. Bærende yttervegger må ha . EI Enkelvegg stål 1gips RW.


Ikke bærende og brannskillende yttervegg av tre.

EI Enkelvegg stål 2gips RW. Toppsvill og bunnsvill i samme dimensjon. Rockwool Flexi A-plate i . Denne anvisningen viser utførelse av yttervegger og tak med minutters brannmotstand i småhus av tre.


Det er krav om minutters brannmotstand for bygning med mønehøyde under m og som ligger med mindre enn m avstand til bygning i annen bruksenhet, for eksempel frittliggende eller sammenkjedede . Døme på brannskilje-konstruksjon EI - 30. EI - konstruksjon betyr at konstruksjonen skal motstå ein brann i minuttar før kollaps. Kun nødvendig for dB vegg.

Feste på en og samme side av fugen pr 400- 6mm. Korresponderer ikke stenderne, må stenderne festes til platekledningen ,f. Skinner mot golv og tak. Mengdeforbruket gjelder pr mvegg , uten spill og eventuelt losholter. Jeg skal til å bygge om en carport til garasje, og dermed har jeg fått vite at jeg må ha minimum en EI- vegg på de deler som er nærmere enn to meter mot nabo og nabobygg.


Veggen det er snakk om bærer også takstolene, men i en enkel garasje med bredde fire meter, kan vel ikke dette anses som en . Bygningsdel som omslutter trapperom, heissjakt og installasjonssjakter over flere plan. Ferdig montert vegg sparkles og overflatebehandles etter Gyprocs anvisninger. Stålkvalitet skal være iht. Byggverk skal deles opp i brann celler på en hensiktsmessig måte. Jeg har fått krav om brannsikring innvendig av vegg i verksted.


Branncellebegrensede vegger –. Tak og øvre vegg er i gips og er greit. Men nedre del er bygd av vannfaste sponplater. Jeg ønsker og kle dette med glatte metallplater. Og i såfall hvordan kan jeg .

Balkongdør eXtra leveres i brannklasse EIog B30. Gilje tilbyr en rekke ulike egenskaper på . Utvendig kledning og overflate, se . Gjennomføring i brannskiller”. Dette bladet behandler brannsikring av gjennomføringer for kanaler, rør og kabler for å sikre at slike gjennomføringer ikke svekker brannskillet. Bladet gir bakgrunn og prinsippløsninger som kan benyttes i både nye og . Mineralull, 1- 23 0. Standar EI - 6 A2-s d0 . Tilbygg til rekkehus, tomannsbolig etc.


Ved tilbygg til rekkehus vil det nesten alltid medføre en risiko for brannsmitte. Dersom tilbygget kommer nærmere naboenheten enn 8m vil det utløse brannkrav. Eksisterende vegg mellom boenhetene har et krav på at veggen skal hindre brannspredning i 30minutter, dvs en EI- vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.