torsdag 11. mai 2017

Betongbil med pumpe

Det betyr at hele doningen veier oppmot tonn. Det er derfor viktig å ta hensyn til dette – ikke alle innkjørsler tåler en slik. Vi har biler som kan pumpe betong enkelt til vanskelig tilgjengelige steder. En pumpebil, kalt PUMI, er en betongbil påmontert betongpumpe,.


Beskrive hva som skal støpes og forhold på stedet slik at vi eventuelt kan gi råd om kvalitet, konsistens, redskap for utstøping etc. Byggeplassen må anvise et område hvor dette kan utføres.

En vanlig betongbil uten lass veier ca tonn. Transporten fra blandingsverk til byggeplass er viktig. Vi leverer ferdigblandet betong til rett tid og med rett kvalitet. Vi deler bilene våre inn i fire kategorier . En betongbil (eller mørtelbil) er en type lastebil som i stedet for lasteplan har en. Husk også at om du skal benytte en betongbil med transportbånd eller betongpumpe så.


Betongbil med påmontert pumpe. Dessuten er det en det faste kostnader med betongbil og pumpe som blir uforholdsmessig mye når du skal bare ha en drøy kubikk.

Da lurer jeg på om det ville være mulig å få en betongbil med pumpe plassert der , og så tar jeg m med betongslange og slipper utfor . Dette er kombibiler med kombinert trommel og pumpe. Disse kan frakte inntil 4m³ betong selv til mindre jobber, og kan motta betong fra andre betongbiler der . Pumpemixere er en ideell løsning ved støpearbeid inntil m³. Vår betongbiler kan ta med seg fra – mpr lass mens våre. For i vår verden skal en betongbil gjøre langt mer enn å kjøre.


Sjekk ut Vamma Kraftverk! Får vi til dette for tunge betongbiler og - pumper , kan vi overføre mye av lærdommen til andre typer maskiner, sier senioringeniør Jonas Vevatne . Kan pumpene suge tilbake for mye levert betong? Hvor høyt når vanlig betongbil ? Har du noen flere spørsmål ? PUMPE MED METER MAST - Kjøretøy: Mercedes Benz Miljøklasse: Euro Bredde:.


Hvis leveringsstedet er i nærheten av ledninger må dette opplyses ved bestilling. Det er flere typer av pumper : Stempelpumpe er mest brukt til betong. Det må være nok plass for støttebein på pumpene, ankomst for betongbil. Direkte fra betongbil med teleskopsrenne, ca meter rekkevidde bak betongbilen.


Bilen er utstyrt med moderne teknologi som gjør det mulig pumpe opp mot tonn per.

Dette gjør at den får med seg mye mer enn tradisjonelle betongbiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.