fredag 21. april 2017

Verktøy bag

Myk verktøybag av kraftig polyester, PVC-belagt. Utstyrt med mange inn- og utvendige rom i ulike størrelser. Lei av store, klumpete verktøybager og løpe frem og tilbake for å hente det verktøyet du trenger?

Robust, polstret og solid bag som har stor lasteevne. Denne bagen har opp hjul og opptagbart håndtåk. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser.


Toolkid Verktøybag - liten Toolkid verktøy er spesiallaget for barn, men det er ikke leket.

Verktøybag i solid utførelse med bærehåndtak og skulderrem. Solid verktøy bag med håndtak og bæresele. Kjøp STANLEY FATMAX VERKTØYBAG/KASSE online hos BAUHAUS. Stanley FatMax verktøybag/kasse Robust kvalitetsverktøykasse fra . Moderne verktøybag med avansert ergonomisk design og funksjonalitet, som gir deg enkel tilgang til dine verktøy hele tiden.


Pronto verktøybag er en praktisk og solid verktøy bag i polyester med kraftig glidelås.

Enkel tilgang med åpen verktøybag,Komfortabel bærestropp med puter og håndtak. Produsert i polyester med vannavvisende PU-bunn, og mange praktiske lommer. CLC verktøyvesker, bagger, ryggsekker og verktøysikringer. Arbeidshansker, sko og elektrikkerbag for automatikere og eletrikkere. Verktøy bag av høy kvalitet fra HUDY med plass til alt utstyret du trenger.


LARSEN diopeter og verktøy bag Baggen har lommer for oppbevaring av diopter, pussesaker og verktøy og en lomme for oppbevaring av tynnere gejnstander . Farge: EAN code: Beskrivelse: Teknisk informasjon . Praktisk, romslig og fin verktøybag i marinedesign. Laget i meget slitesterkt, vanntett og UV-beskyttet polyester. På grunn av de gode håndtakene er bagen lett å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.