fredag 7. april 2017

Strekkmetall pris

Prisen er oppgitt for varmgalvanisert strekkmetall mm. Vi lager i en rekke formater inntil 1x 3cm. Dersom du trenger spesialformat, lager vi gjerne på dine mål.

Velg variant: 1x 2x cm, 1x 2x cm, 1x 2x cm, 1x 2x cm. Vi selger strekkmetall på ramme med en tykkelse på mm, dvs. Leveres i lengdene: 1cm, 2cm, 240 . Rapporter annonse finn-kode: 884401sist endret: 4.

Strekkmetall AS har Norges/Europas største produkt sortiment av strekkmetall til arkitekttur og industri. Alt strekkmetall som vi produserer er miljøvennlig, d. Priser på metalltrinn/metalltrapp/strekkmetall. Hei, jeg vurderer å skifte ut den gamle, sleipe trappa ned til båtplassen . Trenger alså grillrist eller en strekkmetall plate (egnet til grill). Fant en flott strekkmetall rist på FK butikken i dag, men ble litt skeptisk da det . Det anbefales varmforzinket overflatebehandling til utendørs bruk. Dette er strekkmetall som vi kan levere enten i vanlig høy type, eller flatvalset.


Byggtrinn MAX Standard trinn 900x2cm med vinger Pris kr. Sprell ”levende” strekkmetall– suveren gjødselgjennomgang. Strekkmetall: Løst strekkmetall er det mest brukte gulvet i norske sauehus de siste tiåra. Slitesterkt gulv som sikrer naturlig klauvslitasje og har lang holdbarhet. Pluss for strekkmetall er pris, til dels sklisikkerhet og kostnad dersom.


I normalsituasjonen er strekkmetall renslig, lett å holde rent og gir god . Nyklipte søyer valgte halm framfor både tregulv og strekkmetall, og tregulv framfor. Om ønskes kan vi levere strekkmetallet på ferdige stål bærerammer. Med forsterket ramme, kan leveres helt opp til lengde 3cm. Strekkmetall er et produkt med nesten ubegrensede bruksområder og produseres derfor også etter spesielle mål og i andre materialer etter forespørsel.


Lagerliste for Strekkmetall levert fra RMIG Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.