torsdag 27. april 2017

Stolpehammer

Spesifikasjonene omfatter: Opptil 2kg hammervekt avhengig av maskinstørrelse. Hurtigkoplet gripeplate med 2mm kjeftvidde med . Galvanisert Rund stolpehammer til trykkimpregnert stolp opp til 100mm. STOLPEHAMMER – STOLPEDRIVER – GJERDEHAMMER.


FRITT LEVERT HELE NORGE. Forenkler oppsetting av gjerdestolper og reduserer skader på stolpene.

Vi har en hydraulisk stolpehammer for trepunktmontering på traktor. Den har 3kg lodhydraulisk sideforskyving,teleskoptårn for stolper opptil m. Utsolgt, ring for leveringsinfo! Praktisk stolpeslager som er enklere å håndtere enn en slegge.


Gravearbeid ikke nødvendig. Muligt å plassere stolpen tett ved for eksempel . Til stolper opp til Ø: 1mm. Skyv stolpehammeren over trestolpen og slå den enkelt ned i bakken ved hjelp av tyngdekraften.


Stolpen plasseres i det hule røret og stolpehammerens vekt gjør det enkelt å banke den ned.

Stolpehammer Til runde trestolper med maks Ømm. Med en stolpehammer er det lett å slå stolper i jorden, da stolpehammerens vekt gjør arbeidet, uten at . Et svært godt hjelpemiddel ved oppsetting av gjerdestolper. Våre maskiner dekker behovene til gårdbrukere med stort gjerdebehov. Kontakt selgeren av Hydr.


Klikk på et bilde for mer detaljer. Trykk for å vise flere1Ingen flere treff å . Hos PriceRunner kan du sammenligne priser på pælehammer. Leier ut lunnehenger til ATV for . Find den bedste pris på pælehammer her! Mindre verktøy kan også saktens gjøre det.


Pålene banker de på plass med en stolpehammer. Den totale lengden mellom de to hjørnene er 5 . Bore tårn 1 luft styrt trenger ca 4-kubikk luft. Høyde på selve tårnet 2cm.


MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . Klik på et billede eller en model for at se .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.