tirsdag 25. april 2017

Standard vindu

La oss si du skal ha åpningen til ett vindu på 90x1(bredde x høyde) i veggen. Kvadratiske vinduer er ikke mer standard enn andre. Levering etter bare 5-dager. Det er mange behov, ønsker og krav å ta hensyn til, enten de er praktiske, . Se vårt utvalg av vinduer og dører.


Hus, hage og oppussing.

Driver å pusser opp et rom i huset mitt, og har kommet fram til at jeg skal bytte vindu. Og da lurte jeg på hva standardmål for vinduer. Det enkleste er å måle det gamle vinduet fra ytterkant til ytterkant av vinduskarmen (utvendige karmmål). Isolasjonsevne på vinduer måles i U-verdi. Desto lavere U-verdi desto bedre isolerer vinduet.


Kvalitetsvinduer, dører i Norge til rimelig pris. Produksjon av vinduer , balkongdører av tre med god u verdi, aluminiumskledning. Hvordan tar jeg mål av vindu ? Om du skal ha andre størrelser enn det som er standard produserer vi gjerne .

Av praktiske grunner brukes iblant forskjellige bredder på dører og vinduer som inngår i samme parti. I tabellene kan du lese breddene på. Når man bytter vindu er det viktig at målene blir riktig. Til EI30- og EI60-konstruksjoner benyttes standard fugemasse.


Alternativt kan fugen byttes med platevinkel. Vinduer og dører direkte fra fabrikken. Nyt vindu eller dør i høy kvalitet til bra priser med års garanti. Som standard inngår en rekke tilbehør, som mange andre . Kom innom for å se vår vindusutstilling, som viser noen få eksempler på hva vi kan levere. Du kan få vinduer med standard mål eller skreddersydd etter . Topphengt vindu for bruk i garasje eller kjelleretasje.


Innadslående vindu har to funksjoner med kun en vrider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.